Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök már a választási vereségre készül, ami után akár az MSZP frakcióvezetője is lehet, és ellenzékiként a kormány teljes ellehetetlenítését és rombolását tűzte ki céljául – jelentette ki Navracsics Tibor hétfőn, Gyurcsány egy vidéki zárt körű rendezvényén készült hangfelvételére utalva, melyet a Magyar Nemzet és a hírTV tett közzé.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
@luigilongo60: A másik oldala, ...
az ingyenes iskolákban a szegényebb rétegnek is megvan a helye,
az adót amit befizetsz, ha nincs amire kiadják, akkor elkótyavetyélik,
az iskolákba való beiratkozást vizsga útján kellene megejtsék, és meghatározzanak egy kötelező tudásszintet, ami alatt nem engednék tovább,
Dr.luigilongo60
Kakastoll!
A népszavazás nem arról szólt, hogy a jó tanulók ne fizessenek,hanem arról ,hogy senki ne fizessen.
profon
Közben kiderült ,hogy pont az ellenkezőjéről beszélt ! Micsoda pech.
ureginyul
arról is lehet vitázni, hogy mennyi a drogos idióta bulizók aránya az egyetemeken és miért váltak azzá, itt most a tandíjfizetés nemzetgazdasági jelentősége a kérdés. kifutotta volna pl a BKV-nál ellopott pénzt?
vukkocska
Nem beszélve arról, hogy az adókból fizetik a tanulásukat a felsőoktatási intézményekben tanulóknak, és mélységesen fel vannak háborodva, ha olyan törvényt akarnak hozni, hogy pl. orvosi szakvizsga után 3 évig ne vállalhasson munkát külföldön.
A másik, hogy van egy réteg, amelyik mentes a tandíjfizetési kötelezettség alól, van egy másik, amelyik beledöglik az óriási tandíjfizetésbe. Én készítenék egy statisztikát, hogy melyik formában milyen a tanulmányi átlag. Borítékolom, hogy a fizetős felsőoktatási intézményekben jobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.