A politikának nem önmagáról kell szólnia, hanem a mindennapi élet problémáira kell választ adnia, az ország, a nemzet érdekében kell tevékenykednie.

Forrás: vponline.hu
Feltöltő: Fehervaronline
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kacsa0707
Szorítsuk vissza az országromboló, nagykapitalista, népelnyomó, rasszista szélsőjobboldalt !!!!!!!!!!!!!
ERGO NE SZAVAZZ AZ MSZP-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakastoll
Hát....aki a nemzet érdekeit nézi, az nem szavaz az MSZP-re sőt messze elkerüli.
mandiner
@kacsa0707: @Atomqkac: Egyértelmű hogy ők a szélsőjobb! A jobbik hozzájuk képest kommunista párt))) Nyugi nem a jobbikot sértegetem vele, habár a jobbik-rajongók némelyike megérdemelné) Ha Krisztinát kitakarítanák nem is volna velük bajom)
szaboria
A mostani parlamanti párton kivűl még lenne lagább 20 párt közzülük kellene választani.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@szaboria: egyéb se hiányozna, így eléggé meg vagyunk osztva.
Higgatt
Szerintem:A Jobbiknak a vállasztóilistán semmi keresni valója sincs ha az alkotmány betűszerinti betartását eszközölte volna a cégbíróság. De mivel a cégbíróságon az eljáró bíró nem ismeri az alkotmányt, ezért csak az okmány vivő csinos nőre figyelt,,S adta ki a cégbejegyzést, Kárt okozva országunk amúgy is nehézkesen működő, államigazgatási szervezeteinek, melyek meg most azon törik a buksijukat hogy hogyan másszanak ki a szaros gödörből, mert hogy egyre több szar lesz benne az biztos. Ez már most látszik. Bár lehet hogy lesz haszna,mert egy új ideológiai politika fog megjelenni,harc által.
Kakastoll
@Higgatt: Az a sok szar mostanig is megvolt, csak most került a felszínre.....
bigyibogyo
@Kakastoll: Na jó, de aki a nemzet érdekeit nézi nem szavaz a Jobbikra,az MSZP-re, a Fideszre, az MDF-re. Megint csak az LMP marad egyetlen lehetséges alternatívként :)
wounton
@Higgatt: Szerinted. Szerintem meg a múlt rendszer kiszolgálóinak és a volt kisz titkárocskáknak nincs semmi keresnivalója a parlamentben és a jelenkor politikájában, mégis ott vannak 20 éve... jah, hogy részben ők írták a jelenlegi (átmeneti!) alkotmányt? Érdekes..
Kakastoll
@bigyibogyo: hát ez ismét....embere válogatja....tudod ízlések és pártok...
barew7
"Megismételte, hogy itt az idő, hogy a Fidesz és Orbán Viktor is csatlakozzon az MSZP-hez a szélsőjobboldallal szembeni küzdelemben. Közös érdek a szélsőjobboldal visszaszorítása, hiszen az rombolja a demokráciát."

Nem semmi!!!

Csubaka
Kérdem én, kinek közös érdeke?
Orbán ugyanis a minap tett sajtónyilatkozatat alapján csak 50%-ra számít ami ugye kevés a két harmadhoz. Viszont a FIDESZ egyedüli kormányzásához már elég. A 2/3-os törvényeket pedig majd együtt a JOBBIK-kal szépen kifaragják és az MSZP-SZDSZ-MDF paktumnak annyi.
wounton
@luigilongo60: Efelől nincs kétségem. Csak azért nyilatkozta le a 50-et, hogy mozgósítsa a passzív szavazókat is. Bár ehhez szerintem még kicsit korán van, de a bogarat már így is beültetik vele...
Dr.luigilongo60
wounton !
Nyugodt lehetsz, az igazi fütyesz fanok még hóviharban is elmennek mert úgy fel lesznek spanolva addigra a médiák által.
Az 50% egy kicsit necces, mert a jobbik rengeteg szavazatot elvett már tőlük és ez addigra csak fokozódni fog.
wounton
@luigilongo60: Én úgy gondolom hogy a jobbik lejáratást a legvégére tartogatják. Nagyjából úgy 1 hónapra saccolom a "náciveszély-kampány" kezdetét. Nem véletlen hogy a jobbik programjából a vállalhatóbb részeket máris átemelték a sajátjukba (Duna-Tisza csatorna, földmoratórium kérdése, stb.).
Aztán hogy ebből a fidesz jól jön-e ki, azt majd meglátjuk. Az szocik sajnos mindenképp jól...
wounton
@luigilongo60: Ja, akikben még biztosak lehetünk hogy nagyon nagy arányban elmegy szavazni, az a jobbik tábor lesz, gondolom nem kell külön ecsetelni miért :)
Dr.luigilongo60
wounton !
Én bevallom őszintén, eddig szoci szavazó voltam 1990-et kivéve, mert akkor még a nekem szimpatikus Fideszre szavaztam de akkor még egészen mások voltak.
Az idén már nem megyek el szavazni, mert úgy érzem ebben az országban minden politikus leszarja a kisembert csak a saját hasznukat lesik.
Tölünk csak kb. 300 méterre van a szavazóhelység de úgy érzem jelenleg nincs olyan párt, aki megfelelne az én érték illetve erkölcsi mércémnek.
Nemezis
A fidesz szavazók 2006-ban is teljes létszámban ott voltak. Tudjuk ez mire volt nekik elég. Kb. most is annyi lesz mint akkor. Csak most az mszp-nek nem lesz annyi.
5hazi
........ Közös érdek a szélsőjobboldal visszaszorítása......
Enyit a pártokról és a választások céljairól.
Szerintem a KÖZÖS érdeknek inkább az ország FELEMELKEDÉSÉT kellene tekinteni!
Nemezis
Baszki, ezek ugy félnek a JOBBIK-tól, mint ördög a tömjénfüstől. És meg is van rá az okuk. SZEBB JÖVŐT
Dr.luigilongo60
wounton !

Nem akarom megbántani a Jobbikot sem de elmondanék valamit.
A városunkban is van egy Jobbikos jelölt.Egy bútorgyártó cég tulajdonosa.Luxusterepjáróval és szilikonfeleséggel az oldalán.Szerinted ő fogja képviselni a kisembert?
A kutya faszát.Mivel a városban egyre több a konkurencia, gondolom ő is a politikusi befolyásától várja a cége fellendülését, hogy még több pénzhez jusson.

Azt kívánom, ne legyen igazam de tartok tőle hogy így lesz.
wounton
@luigilongo60: Én pedig mentegetni nem akarom őket, de szerintem kegyetlenül a f.szára lesz lépve annak aki sumákolásra adná a fejét a párton belül. Ezt meggyőződésből mondom, hisz nekik, mint nemzeti oldalnak, ez leginkább a kötelessége lesz. Mármint a korrupció irtása és az ország érdekeinek védelme.
Én úgy gondolom hogy ha ilyen kiderülne - akár csak párton belül is - a Jobbik maga függesztené fel az érintett mentelmi jogát és ők maguk "állítanák pellengérre" az illetőt. Nem véletlenül akarják a mentelmi jog "intézményét" is átalakítani, hisz már rég nem arra használják a "kedves" "képviselő urak" amire kitalálták annak idején őseink...
Szóval én ebben bízok, remélem így is lesz, de Vona Gábor személye, múltja, értékrendje és "végzettsége" is mind-mind ebben erősít meg.
nyanya001
@5hazi: Ez a beszéd.

@safi: Én is igy gondolom.
zolibatya
Lehet a jobbikot kritikával illetni,de ezt ne egy vörös maffiózó tegye....
siretn
Közös érdek a jobboldal visszaszorítása?
És mikor lesz közös érdek a szélsőséges "bal" és szélsőséges liberális oldal visszaszorítása, akik milliárdokat zsebelnek ki az állam (nép) vagyonából???
Dr.luigilongo60
wounton!
Már ne haragudj de ha ezt te elhiszed, nagyon naív vagy.
Szerinted mi az érdeke egy kis tőkésnek: hogy nagytőkés legyen és az is lesz.
És teljesen mindegy, hogy ezt milyen áron éri el, meg fogja tenni függetlenül attól hogy milyen pártból indult.Ráadásul addigra elfelejti,hogy őt miért is delegálták a választók a helyére.
wounton
@luigilongo60: Hát nekem legyen igazam...
Január
Szerintem a közös érdek pedig a szélsőségesek visszaszorítása, legyen az bal vagy jobb. Egyenlőre még a két nagy parlamenti párt nem is dolgozott a Jobbikkal, mire ez a nagy "összefogás"? Ez nem kirekesztés?
Majd most fog kiderülni milyenek is valójában, "lakva ismerni meg az embert."
Dr.luigilongo60
wounton!
A kuruc infón reklámozott politikusokat ábrázoló lábtörlők gyártója is büszkélkedett önmagával.
Jelentős büszkeséggel előadta, hogy ő nem fizet adót és az alapanyagot is feketén szerzi be.
Kérdésem csak egy apróság:
Ez az ember mennyivel tett többet a hazánkért avval ,hogy nem fizetett adót mint én aki nem keveset fizettem.Ő biztos jól járt ,én meg szarul.
Az ilyen emberek akkor sem fognak betenni a közösbe, ha nekik tetsző párt van hatalmon, ugyanis ezt szokták meg.
g1983
Közös érdek lesz az ilyen politikusok kiiktatása a hatalomból :)
bigyibogyo
@luigilongo60: Az olyanok sosem fognak betenni. Mindig lesz valami "hazafias" kifogása...
kiscserkész
@hitman: Szép kis csapat! Tiszta értelmiségi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.