Döbbenet, hogy Orbán számára semmit nem számít már a valóság! Még Robert Fico szlovák kormányfő ellen elkövetett mer*énylet kapcsán sem! Nehéz elhinni, hogy a magyar miniszterelnök erkölcsileg ennyire mélyre süllyedt! – kezdte bejegyzését Perintfalvi Rita teológus közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Nessy: kleptomániáját ne feledd, Napoleon komplexussal megspékelve!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Rita cikke igen hamar lekerült a főoldalról, de, aki keres, az talál.

Az igaz, hogy a merénylet élet elleni cselekmény, és még nem tudni, mi lesz a vége, de miért nem minősül közvetlen és közvetett gyilkossági kísérletnek a haszonszerzés végett elkövetett tudatos , a társadalom ellen végrehajtott bűncselekmények sorozata, melyekben az orbán-kormány minden tagja cinkos, a szavazóik tettestársak, maga a megbízó, a mimiszterelnök pedig az első számú vádlott, aki , nemcsak reményeim, hanem az egyetemes igazság törvényei szerint sem kerülheti el a felelősségrevonást.
Istenuccse, szeretném megérni.
Nessy
Csak az a szomorú, hogy Orbán nem mond igazat, hogy politikai hasznot húz egy merényletből, egy ember küzdelmével a halállal! Ami a legrosszabb, hogy sok esetben Orbán mellett / helyett a egyszerüen a "magyarokat" említik. ( Magyarország vétózott.) Pedig egy frászt! Egy, a valóságtól elszakadt, cezaromániás ember vétózott.
balos
@Nessy: Ahol a tömeggyilkosok a tömeggyilkosokkal eszik a szart egy tálból ott még a szarukat is képesek nemzethyekkel megetetni!Na ezért nem fogok soha nemzethyleg érzékeny lenni!Az emberek akkor tudnak fennmaradni,ha az ilyen úgymond nemzethy "származásukkal" nem akarnak másra a hülyeségükkel nyómást gyakorolni!Munka helyett!Persze ahhoz már bizonxos képességek is kellene,de ahhoz semmiféle "kényszerük" nincs!89 óta a hülyeségen kívül nem szól másról a politikusi réteg!Kezdem azt hinni,hogy a józan ész már kizáró ok a hatalom szintjén!
Pusztai
@Nessy: kleptomániáját ne feledd, Napoleon komplexussal megspékelve!
RonaGyuri
@Pusztai: nem érted??? Az a komcsi, akire a vér komcsi Köteles Laca mondja, az a jobber, aki Orbánra szavaz és baloldali az, akiről et gusztustalan dagadék retadált barom mondja! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.