Ha a középkorúak döntenének, a szocialisták nem jutnának be a parlamentbe. Választási sorozatunk második kutatásának eredményeit közöljük: a felmérés szerint a legnagyobb ellenzéki párt a múlt heti népszerűségcsökkenést követően ismét magára talált.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Egy-két Cavinton és az öregeknek is visszatér az emlékezete.
bigyibogyo
@inkvi: Olyat ne akarj. Eszükbe jut, hogy Kádár alatt mertek gyereket szülni, tudtak lakást venni, volt biztos megélhetés....
inkvi
@bigyibogyo: Majd a Bokros helyre pofozza a gazdaságot és megint kádári gyönyörök elé nézhetünk.
Csubaka
@bigyibogyo: Az utcán gyűjtötték a kopogtató cédulákat? Arra felé az emberek úgy járnak boltba, fodrászhoz, műkörömépítőhöz, étterembe, sörözőbe, hogy a belsőzsebben, vagy a retikülben ott lapul a kopogtató cédula, hátha megtalál egy pártaktivista? Mifelénk is jártak, de lakásról lakásra.
A Jobbik a Budaházy mentelmi jogosításának az ötletével keményen be tett magának a választásokon, A választóknak ugyanis többnyire tetszik amit a lakossági fórumokon a jobbik bemutat. de a radikálisan konzervatív irány sok választó esetében azért megfontolás tárgyát képezi. A nyilas múlt mosásának szándéka, a vér tisztította polgárháború víziója elég nagy baromság ahhoz, hogy az emberek joggal kételkedjenek abban, hogy a Jobbik hatalomra kerülésével Vonának lesz elég ereje féken tartani ezeket, vagy tényleg totális diktatúrába torkollik a jövő. Azt nem is mondtam, hogy bal, vagy jobb oldali. Hogy miért nem? Lehet gondolkodni!!!
szittya
Vigyázzatok itt a VIP-es bogyó izraeli vagy bolsevik médiaharcost jelent. Szánalmasak úgy ahogy vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.