Gyurcsány Ferenc szerint egy demokrata nem fogja fel tragédiaként, ha elveszíti a hatalmat, mert aki a politikai küzdelemben nyer, az utána veszíteni fog; a volt miniszterelnök szerdán, Kecskeméten egy lakossági fórumon úgy vélekedett, minden demokrata politikus pályája vereséggel végződik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Magyarázza a bizonyítványt!?
Mindenki oda kerül ahova való!
zenei
Teát csak rummal iszom! a Rum ebben a tea-mben VONA!!!!
csikknorisz
Pont a maszop tartja mostanaban magat a legnagyobb demokratanak? Az o partjuk neveben meg benne sincs a demokrata szo, a tobbi parlamenti galeri legalabb a neveben megemliti a demokraciat, meg ha sok kozuk nincs is hozza:)
lbs
Ez a degenerált tülökorrú csak nem dugul el!

Mikes Kelemen nevének párosítása a kutyagumival...

Ez a proli "értékrend"!
Mást nem is lehet elvárni ettől a szellemi szegénylegénytől, aki születése óta gyártáshibás úgy hardverileg, mint szoftverileg.
Gyanítható hogy Katus mama vagy Gyurcsány papa - esetleg mindketten a Maligan fokok környékén voltak, amikor összehozták ezt a hivatásos országrontót.

De azért biztató, hogy hogy rá kezd ébredni: Itt a röppálya vége, most jön a becsapódás.
Mindenesetre ha be fog kerülni a parlamentbe, fog még ehhez hasonló böffenet előjönni belőle, mert - állítólag a stílus maga az ember.

Gyurcsány esetében ez egyébként némi fenntartásokkal fogadható csak el, mert az "ember" szó, nem a hozzá hasonló emberre hasonlító lények jelzője.
Mindenesetre az tény hogy nem ő lesz a keménység mércéje az új parlamentben, meg a hasonlófajták sem, legfeljebb az idiotizmus mércéjének megfelelő.

És ha valaki izzadni fog az ő lesz, méghozzá jobban mint annak idején a Dréher sörgyár lovai a nyári kánikulában.
De nem a parlamentben hanem a bíróság előtt, amikor majd az illetékes bíró azt tudakolja tőle, hogy bűntársaival miért is akart a festői Velencei tó északi partvidékéből izraeli kuplerájvárost csinálni?
zenei
" Itt a röppálya vége, most jön a becsapódás!!!"..én ezt még sokmindennel megtoldanám!!!! ...de teljesen igazad van!!!
lbs
@zenei: Tudod, semmi mást nem kell tenni, mint a törvényességet szigorú következetességgel be kell tartani.

Ez a nyomorult és közvetlen környezete elkövette a gyermekgyilkosság, -megrontás, nőkkel való erőszakoskodás, drogterjesztés, stb. mellett a legszörnyűbbet, a Haza egy részét akarta átjátszani, annak a nyomorult izraeli befektetőnek, aki még magyarul sem tud!
Innentől kezdve érthetetlen, milyen alapon lehet kettős állampolgár, miközben azok akik etnikailag hozzánk tartoznak pont ennek a tülökorrúnak és bagázsának az átkozott tevékenysége miatt, ki vannak rekesztve a nemzet egészéből!
De ugyanilyen bűn lenne, ha más nemzetiségű lenne az idegen!
Ebbe a terhelt proli fattyúba nem verték annak idején az egyik ősi alapszabályt, hogy a Haza semmi áron nem eladó!

Ezért az írtózatos bűnért - ha lenne rá mód jogilag - csak egy büntetés jöhetne szóba, a legsúlyosabb - avagy kegyelemből - életfogytiglani fegyház ténylegesen.
És azoknak is akik ezt az igen piszkos ügyet intézték felelős beosztásokból.

Ez utóbbit változatot különben így is ki lehet szabni, ez nem mond ellene az EU jogszabályoknak.
És persze, nem welness börtönben, hanem munkatáborban ledolgozva valamennyit az okozott károkból - a társadalom számára hasznosan, kell vezekelnie, neki is meg másoknak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.