15 millió forintot személyesen adott át Hagyó Miklósnak Balogh Zsolt - ezt maga a BKV volt megbízott vezérigazgatója mondta Kontraszt című műsorunkban. Balogh a televíziók közül elsőként a hírTV-nek nyilatkozott a közlekedési vállalat kézi vezérléséről és a pénzek visszaosztásáról. A korábbi vezérigazgató megismételte, hogy 70 millió forint rajta keresztül jutott el a volt szocialista főpolgármes...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wounton
@kevijeni: Teljesen hihető amit és ahogy mondja. Emellett el kell gondolkodni arról is, hogy mi oka lenne hazudni?
nyanya001
@kevijeni: Fogalmam sincs.
De azt tudom, ha én lennék a biró, nem lenne enyhitő körülmény az, hogy köpött, mert 3 évig miért hallgatott? Mocskos bünpártoló, boszúálló gerinctelen alak.
luciferi
@nyanya001: @wounton: éppen a 3 év a bibi! Az oka? Poltosított ügyészségnél mondasz amit kell. és mehetsz haza! Max. egy kis háziőrizet, utána pacsi!
petmail13
Egyértelmű, hogy Hagyó benne volt túl sok száll vezet hozzá és valami nagy fejes politikusnak is tudnia kell az egészről. Különben sok MSZP politikus korrupt lehet már, mert aki tanult egy kis pszichológiát az tudja, hogy a valakinek sok pénz feletti vezetői irányítói pozíciója van sokáig az előbb utóbb kísértésbe esik
szaboria
Ez a viselkedés a tipikus visszavágás kategóriába tartozik.Ha én elkövettem akkor mások is bukjanak. Miért most áll elő a vádaskodással, miért nem utasitotta akkot vissza, hogy ilyet nem csinálok vagy akkor neki is jobb ,több jutot a zsebébe?
petmail13
@szaboria: Persze Balogh is benne volt azért nem szólt ez egyértelmű azért nem szólt, csak most már mindegy , mert szorul a hurok
Különben Hagyó ha olyan ártatlan miért nem mond le az országgyűlési tisztségéről és arról a rohadt mentelmi jogáról?????????????
Ezt mondja már meg nekem valaki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.