Varga Miklós lesz a partnere a Nemzeti dal előadásában. Az MSZP-nek még gondjai vannak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eva1215
Az énelel akit hivnak megfizetnek és szimpatizálnak azzal az oldallal.
DE miért kell megint nemzeti és nem nemzeti dolgokat hangoztatni
Mikor Bem v a többi külhoni ide jött és segitett nem volt nemzeti de szabadság szerető volt.
Én azt hiszem mindnyájan arra kellene törekedni végre és nem (hanuka) stb dolgokat irkálni.Mire jó az hogy a jobb oldak szét bomlassza a bal oldal ünnepét?(ha már módi lett 2-3 felé ünnepelni) a balosok nem mennek titeket dobálni orditozbi hazaárulózni akkor miért kell ezt csinálni? Békasséget mindenkinek a szabad március idusán nelegyen már megint kia hős ki a magyar .Ebben a hazában mindenki Magyar aki annak valja magát .A hazafiság meg mindenkinek a szivében él nem a mell döngetéssel mutatják azt ki az emberek.
szaboria
@eva1215: Tökéletesen leirtad a lényeget.
g1983
Had énekeljen, jó hangaja van. De ezzel is azt akarják elérni a fideszesek hogy Palcsó rajongói is a Fideszre szavazzanak.

@eva1215: Sajnos a nemzeti ünnepeink már rég nem az akkori hősök megemlékezéséről szólnak. Mindegyik párt itt akar több szimpatizánshoz jutni. Úszítják egymás ellen az embereket balról-jobbról. A lényeg hogy ne lehessen megnnepelni normális békés keretek között a nemzeti ünnepeinket. Ezért nem is megyek fel én se ilyen megemlékezésekre mert a fidesz lefizetett emberei mindenhol balhét csinálnak. Lejáratva ezzel a Jobbikot. Békés keretek közt máshol is meglehet emlékezni. De valahogy Budapesten nem. "Magyar az aki magyarnak vallja magát." Van benne igazság. De az a fontos hogy az az igazi magyar aki nem csak annak tartja magát de tesz is annak érdekében hogy az országnak jobb legyen. Tehát a 4 jelenlegi parlamenti párt kapásból kilőve. A lényeg hogy mi emberek akik nem vagyunk politikusok egymást tisztelve és szeretve egymást segítve tegyünk az ország jobbá válásáért. Nem kukákat borogatva a nemzeti ünnepünkön. Csendőrségre szükség van a politikai és romabünözést meg kell szüntetni. A Btk-t és a Ptk-t is módosítani kell. A lényeg az hogy akár gyári munkás akár mezőgazdasági munkás de egy célért dolgozzon. És nem lenézve a másikat. Mert semmivel sem több az egyik ember a másiknál akik nem a bűnözésből akarnak megélni. A magyar föld szent és sérthetetlen mindenekelött nem eladó. Ez a legnagyobb érték ami mindannyiunké. Ha hagyjuk fogy a jelenlegi parlamenti pártok eladják Izraelnek akkor úgy járunk mint a Palesztinok Palesztinában. Ezt kellene megértenie minden fideszes rajongónak és mszps-nek. Az ő pártjuk a két legnagyobb parlamenti párt. Mindenki oda szavaz ahova szeretne szíve joga, csak saját magától szvazzon ne a média parancsolgatásától. Szebb Jövőt!
petmail13
Hát igen lassan kezd a média ,celebség fideszesedni :)
eva1215
Nagyon észrevehető valóban a MTV is lassan szerintem csatlakozotta nem párt függetlenség felé.Ez nyomon lehet követni salna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.