Elsősorban kelet felé nyitna a magyar szélsőjobb, a turáni szövetség mellett Oroszországot tekintik a legfőbb partnernek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Teljes mértékben egyetértek az elöző két hozzászolással, a kárpotlás is nagyon nagy hiba volt. www.kormicica.hupont.hu
kopeba
A sok köcsög politikus meg elvárná hogy tapsoljanak neki , pedig hülyeséget hülyeségre halmoztak az elmult husz évbe, meg loptak persze nem is keveset.
profon
Szóval az Oroszországi zsidók irányítják a jobbikot ! :)
Zsoel
Ennek az Indexnek is ám úgy kell a szélsőjobbozás, mint egy falat kenyér...
kiscserkész
Ahhoz hogy újból felemelkedjünk először is felülkel vizsgálni a kereskedelmi láncban itt levő multikat. Másodszor ahogy a Vona is mondja- vagy részt vállalnak a közteherviselésbe (min 50% magyar áru, és rendes adófizetés) vagy ellehet menni.
Ezen felül a feldolgozó ipart újra éleszteni és nem az unió száj íze szerint (mert akkor az sehogyan nem felel meg) hanem a piacigénye szerint itt megint nem az unióra gondolok. Mert ők azt akarják, hogy a magyarok mannát szállítsanak hozzájuk, míg ők az összesöpört szemetet hozzák ide. Továbbá Kína az egy nagy felvevő piac világkülönböző térségében földeket bérelnek a lakóságuk élelmezése ellátása miatt, korlátlan mennyiségben lehetne oda is szállítani. Ehhez felkel hagyni az eddigi politikával, amit húsz év alatt gyakorlattá vált. Csak jenkik, Tel-Aviv, unió. Ezt egyedül csak a jobbik tudja, végrehajtani mivel semmilyen elkötelezettsége sincs egy barátnak sem. Orbánt Tel-Aviv, és a jenkik erőltetik a trónra. Hogy mi ért? Jenkiknek a katonáink kellenek, Tel-Avivnek pedig a földünk meg a vizűnk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.