Elsősorban kelet felé nyitna a magyar szélsőjobb, a turáni szövetség mellett Oroszországot tekintik a legfőbb partnernek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Január
Egy biztos miközben elkezdtük építeni ezt a kapitalizmust szépen kivonult a magyar kereskedelem Oroszorságból. A magyaráruk, különösen a mezőgazdasági termékek piacát
örömmel foglalták el más oszágok termékeinek kereskedői. Sajnos az elmúlt 20 évben
minden kereskedelmi kapcsolatot felszámoltak a keleti térséggel, a jó kiépitett kapcsolatok
megszüntek. Most szinte előlről kell kezdeni mindent, keresni az értékesítési lehetőségeket,
mert megtermelni az árut könnyebb, mint eladni. Ugyanakkor a mezőgazdaságunk fejlesztésének az értékesitési lehetőségek jelentik a határt.A Jobbik pedig célultűzte ki a
vidék felemelését mely főleg a mezőgazdaságból élne, ha a termékeinek piaca lenne.
Igy aztán érthető, hogy az óriási orosz piacra szüksége van az országnak.
Úgy gondolom nem kell itt semmi Amerika ellenességet belemagyarázni ténykedésükbe.
az az orosz piac egyszer már megvolt....... Nem kellett volna másnak átadni!!!!

nyanya001
A Stadler már régebben megmondta, nagy kár volt felszámolni a keleti piacokat.
kopeba
Teljes mértékben egyetértek az elöző két hozzászolással, a kárpotlás is nagyon nagy hiba volt. www.kormicica.hupont.hu
kopeba
A sok köcsög politikus meg elvárná hogy tapsoljanak neki , pedig hülyeséget hülyeségre halmoztak az elmult husz évbe, meg loptak persze nem is keveset.
profon
Szóval az Oroszországi zsidók irányítják a jobbikot ! :)
Zsoel
Ennek az Indexnek is ám úgy kell a szélsőjobbozás, mint egy falat kenyér...
kiscserkész
Ahhoz hogy újból felemelkedjünk először is felülkel vizsgálni a kereskedelmi láncban itt levő multikat. Másodszor ahogy a Vona is mondja- vagy részt vállalnak a közteherviselésbe (min 50% magyar áru, és rendes adófizetés) vagy ellehet menni.
Ezen felül a feldolgozó ipart újra éleszteni és nem az unió száj íze szerint (mert akkor az sehogyan nem felel meg) hanem a piacigénye szerint itt megint nem az unióra gondolok. Mert ők azt akarják, hogy a magyarok mannát szállítsanak hozzájuk, míg ők az összesöpört szemetet hozzák ide. Továbbá Kína az egy nagy felvevő piac világkülönböző térségében földeket bérelnek a lakóságuk élelmezése ellátása miatt, korlátlan mennyiségben lehetne oda is szállítani. Ehhez felkel hagyni az eddigi politikával, amit húsz év alatt gyakorlattá vált. Csak jenkik, Tel-Aviv, unió. Ezt egyedül csak a jobbik tudja, végrehajtani mivel semmilyen elkötelezettsége sincs egy barátnak sem. Orbánt Tel-Aviv, és a jenkik erőltetik a trónra. Hogy mi ért? Jenkiknek a katonáink kellenek, Tel-Avivnek pedig a földünk meg a vizűnk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.