A Fidesz az "igazi, nagy, radikális" adócsökkentést 2011. január 1-jétől három év alatt hajtaná végre - derült ki Matolcsy György Hír TV-nek adott vasárnapi nyilatkozatából

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
Januártól pofára esés jön, elvtársak. Majd emlékezzetek!
eva1215
Orbán azért nem megy TV vitára mert esetleg negkérdeznék töle mit is akar csinálni A válaszónak jogavan ezt megtudni, nem csak azt hogy szavazz rám mert én majd mindent jobban csinálok.Egyik ezt mondja a násik azt a fidesznél vajon ki mond igazat?
Választol program nélkül mert tetszik amit Viki mond azt már nem!

Ha Ő nem" aljasodik le "a többihez mert már elvan telve mágával lehet lesz pofáraesés.
Megis érdemelné!!
csikknorisz
@szaboria: Na, hat az ugy tenyleg hulyeseg lesz. Igaz, hogy voltak csalasok a kis kekkonyves modszerrel, de az legalabb nyomonkovethetobb volt, mint ezerfele papirt megorizni. Ha a szerzodeses munkavallaloknal meg lehet csinalni, hogy a TB konyvben nyilvan van tartva, le van belyegezve minden munkaviszony, akkor ez az alkalmi dolgozoknal is celravezetobb lenne, mint egy halom iratot bespajzoltatni veluk.
szaboria
@csikknorisz: Nem beszélve arról vanna a fiamnak olyan munkahelyi igazolásai amit már most nemlehet kiolvasni mert eltünt a tintapatron nyoma.Miért kellet megszüntetni a munkakönyvet sokkal jobb volt egyszerübb volt a dolgozónak .mint a sok papir gyüjtés.
adsl70
@szaboria: Jobb kérdés miért kell kb: 8 féle igazolvány,...? Ha régen és ugye más országokban egy igazolvány is elég. Miért van nekünk több számunk, mint egy autónak???? Mind a bürokráciát segítik és annak a bujtatott klientúrát, a sok nagy ember gyerekeit valahol kell foglalkoztatni.... Miért nem lehet egyetlen ablakban intézni az ügyeinket? Miért kell minden igazolványt magunknál tartani, amikor minden adatunkat egyetlen rendszerben kezelnek...stb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.