Az újságok a formálódó Fidesz-kormányról rengeteget írnak. Állítólag az Orbán kormány visszaállítaná a Belügyminisztériumot és a közigazgatási államtitkári rendszert. A kormány miniszterjelöltjei is megvannak. Varga Mihály pénzügyminiszter, Martonyi János külügyminiszter, Matolcsy György gazdasági miniszter, Pokorni Zoltán oktatási miniszter, Pintér Sándor pedig belügyminiszter lesz. Lázár János a honvédelmi miniszteri poszt várományosa, Navracsics Tibor kancelláriaminiszter lehet, Kövér László a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszteri posztot kapja. Az egészségügyi miniszter Pesti Imre, a kulturális miniszter Szőcs Géza író lesz, a pesti pletykák szerint.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Igen Lázár János ért a honvédséghez úgymint Szekeres.
szaboria
@szaboria: Bocs Mikolát ezek szerint kigolyózták nem adott igazat a vakcina ügyben tehát most már mehet , mennyi új tag került be a jelőlésbe hahaha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.