A Nézőpont Intézet megállapítása szerint a Jobbikon belüli személyes jellegű, ideológiai, kommunikációs, és a tágabb értelemben vett stratégiát illető nézeteltérések "a jövőben politikai érdekellentétekhez vezethetnek". Különösen igaz ez a leendő országgyűlési képviselőcsoport lehetséges tagjaira, ahol a "régiek" és az "újak" közt komoly konfliktus bontakozhat ki a szélsőjobboldali politizálás irányát illetően - hívták fel a figyelmet, utalva arra: jól szimbolizálja ezeket az esetleges jövőbeli konfliktusokat a Jobbik pénteken bemutatott pénzügyminiszter-jelöltjének személye. Nyikos László ugyanis maga vallotta be, hogy az MSZMP tagja volt - tették hozzá. A Nézőpont Intézet a kilenc törésvonal felsorolása közt az első két helyen Morvai Krisztina szerepét és az általa képviselt nézeteket említi. A Jobbik EP-képviselője és köztársasági elnökjelöltje a párt egyik legjobban azonosítható arca, ugyanakkor formális tisztsége, sőt, párttagsága sincs. Morvai Krisztina ugyanakkor elmondta: teljes ötéves brüsszeli mandátumát ki akarja tölteni, ami viszont a tavaly bejelentett köztársasági elnökjelöltségnek mond - formális értelemben - ellent.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Erről irtam nem kiforott még a párt lesznek a választások után nagy belső viszályok.
bigyibogyo
@szaboria: hm
Én azt gondoltam, hogy fél év után ha a Fidesz nem végzi ki addigra a Jobbikot akkor a rajongóik szedik szét. Vagy a szélsőséges rajongók, vagy az értelmes emberek.
De igen, reális a belső szakadás is.
barew7
m.blog.hu/ne/negymadar/image/100325.jpg
Ember nincs ma Magyarországon, aki ebben az ügyben tisztán látna, vagy nem a saját politikai érdekének megfelelően jósolgatna.
barew7
Akkora az össztűz, főleg kreált műbalhék formájában a Jobbik felé, hogy még azok is odafigyelnek, akiket eddig hidegen hagyott a politizálás.
magyarszív
Miért? Ketyegnek bombák?
A bombák már régóta itt vannak közöttünk! Volt aki létrehozza 20 éven keresztül.
Meg akiknek ott a kanóc a kezükben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.