A helyszíni szemle a holttest elszállítása után is folytatódott. A rendőrök számos tárgyat lefoglaltak: cigarettát, ön gyújtót, egy ezerforintos bankjegyet és más holmikat vittek el egy nejlonzacskóban a helyszínről. Hajnali négyre ért véget a szemle. Nem sokkal később váratlanul kicsapódott a bejárati ajtó. Úgy tűnik, hogy valaki a lakás bezárása után a lépcsőházban megbújva várta, hogy az utolsó fotós is elhagyja a helyszínt, és észrevétlenül távozhasson. A férfi berohant az első keresztutcába, majd eltűnt a hajnali sötétségben. Az elsuhanó alak ruházata hasonlított arra, amit Batiz András viselt az érkezésekor.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
Köszönhető ennek e tetű bulvármédiának!!!!
Don Quijote
@Don Quijote: A jobbik ezeket a mocskokat mér nem akarja beszüntetni??
magyarszív
@Don Quijote: Látod, most Jobbikért kiáltassz. Csak egyszer hangzik majd el, hogy beszüntetnék, máris többen a torkának ugranának, mint ahogy a retekklub és társa miatt tették. A bulvármédiát is rengetegen olvassák, nézik, pedig mennyi szenny van benne!
Don Quijote
Csak azért tettem fel kérdésnek mert Ti vagytok az überfasza nemzetmegmentő,kommunista retekeltávolító párt,gondoltam adok tippet hol kellene bevezetni még a cenzúrát.Ifjaink ne lássanak mindenféle mocskot ezektől a szennyes médiáktól,és csak a barikád meg a kurucinfo csecsén nevelkedve építsék tovább országunkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.