A közvélemény-kutatók adataihoz képest alacsonyabb lesz a választási részvétel, a Fidesz kétharmada korántsem biztos, a szocialisták pedig nem tudják kampánytémává tenni nyolc évi kormányzásuk eredményeit - nyilatkozta a Duna Televízió Heti Hírmondó című műsorának Lengyel László politológus.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@marlin: Azért is nem szabad eladni a vízkincset!
inkvi
@kevijeni: Szija jeni! Téged is látni?

Nincs itt gondban senki, ha már - becslések szerint - 1,2 milliárdot költöttek kampányra.
luciferi
@inkvi: csácsumi! Túléltem egy 1 hetes kórházi ellátást!:)))

Pénz van dögivel. Csak nem a mi zsebünkben.:((

HÁTI
Hallgattam az mr1. navrapecsovics beszélgetését,hát min ne mondja = a 0.val!Egy másik rádión azt nyilatkozta 1 fineszes,hogy minimum 2.év,de a gazdasági helyzet ha nem ugy alakul, még 6-8 év is eltelhet,hogy némi látszatja legyeg a lakosság anyagi fellendülésének.Azért már óvatosabbak a fujjuk!
magyarszív
@HÁTI: Fityesz nagyon óvatoskodik, élükön Viktorral. Nem döngeti az asztalt már, bár elég nehezen tudd higgadt maradni. Előbb-utóbb gyomorfekélyt kap a bennrekedt szorongásaitól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.