Most olvasom, hogy lakóhelyemen, Debrecenben történt a legtöbb bűncselekmény 2009-ben a megyei jogú városok közül... A hajdúsági város több mint 22 ezer bűncselekménnyel vezet, 2. Miskolc 8074-el, 3. Szeged 7444-el (a negyedik helyezettet nem említi a forrás) 5. Pécs 6497-el.

Forrás: apostol.blog.hu
Feltöltő: spiral
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@alfás: Nono!
Szöged hun marad?
Mög a többi?
Nem kell elfogultnak lenni, bár néha nem árt az:)
alfás
@csutak: nincs miért annak lennem.kanizsai születésü vagyok.és,hogy milyen nagykanizsa?gyönyörű!mint Kishazánk.
szaboria
@kevijeni: Nem hallotadd lesz 3000 milliárd . Amikor meg hallottm akkor jöttem rá miért is küzd annyira ha üres a kassza szerintük.
luciferi
@szaboria: sztem mindannyian tudjuk, hogy miért küzdenek. Nem értünk!:)
szaboria
@kevijeni: Mi tudjuk, de sokan sajnos nem.
vukkocska
@alfás: (20.09.) Nem olyan régen volt egy számadás, hogy melyik város kapta a legtöbb pénzt az államtól fejlesztésre. Hát DEBRECEN. Könnyü így fejlődni. De úgy látszik, polgármesterük olyan nagyszerű egyén, hogy nem csak a várost, hanem a bűnözést is fejleszti. Annyi a büncselekményük száma, mint másik négy megyei jogú városnak összesen. Akkor itt valami nagy baj van azzal a poltikával, hogy "védjük meg a becsületes embereket a bünelkövetőktől". nagymúltú és jövendőbeli párt egyik nagy programja. Most nem írom ki, mert kampánycsendvan. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.