Ma az LMP 13:54-kor kiküldött egy hírlevelet. A levél az LMP logójával, a központi e-mail címéről érkezett. Ahogy olvasható, a levél egyrészt szavazásra buzdít (ami önmagában még nem kampánysértő), másrészt arról tájékoztat, hogy a közvélemény-kutatások szerint az LMP bejuthat a parlamentbe (tehát a szavazat nem veszik el), harmadrészt anyagi támogatásért lobbizik, negyedrészt pedig még arra is buzdít, hogy beszéljem rá a barátaimat is, hogy szavazzanak az LMP-re.

Feltöltő: magyarszív
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
edves Barátunk!LMP logó

Ma megmutathatjuk! A jelek biztatóak – a közvélemény-kutatók egytől egyig az LMP parlamenti bejutását mondják. (Medián, Nézőpont, Tárki, Gallup)
Az elmúlt hetekben-hónapokban rengeteget dolgoztunk. Nem csak a jelöltek, a párttagok, hanem segítőink, szimpatizánsaink, Ti is. Csodálatos pillanatokat éltünk át – hatalmas siker volt már a területi listák felállítása is. Láttuk, éreztük, hogy amiért elkezdtük, arra valóban szükség van, hogy van igény az ökopolitikára, a józan hangra, a tiszta arcokra. Megtapasztaltuk, hogy a tenniakarás, a lelkesedés, a közösség a mostoha feltételek között is hegyeket mozgat meg. Már most biztosak vagyunk benne – megérte.

Csütörtökön egy nagy dobással, majd fergeteges bulival zártuk a kampányt.

Szombat hajnaltól kampánycsend, nem frissül a honlapunk, a jelöltek nem írnak többet a blogokra... de semmi sem tiltja, hogy Te szólj a barátaidnak, felhívd őket, küldj egy SMS-t, egy e-mailt. És mindenképpen menj el Te is szavazni!

Ha a körzetedben nem sikerült egyéni jelöltet állítanunk, akkor is menj el és listán voksolj az LMP-re!

Két egymást metsző vonal a megfelelő helyen – már csak ennyit kérünk Tőled.
bigyibogyo
Az volt a teljes levél. Elég határeset...
bigyibogyo
Meg is néztem gyorsan a kuruct, messze kispályás az LMP a Jobbikhoz képest...
marlin
"VALAHOL VALAMIKOR MÁR VOLT ILYEN "UTAZTATÓS SZAVAZÁS", AMIT MINTHA "KÉKCÉDULÁS"-NAK HÍVNAK!! EZ MEG LESZ A "NARANCSCÉDULÁS"??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.