A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség felszólítja Oszkó Péter pénzügyminisztert, hogy az Európai Unió pénzügyminisztereinek hétvégi madridi ülésén ne támogassa Fazakas Szabolcs kinevezését az Európai Számvevőszék tagjává – áll Deutsch Tamás nyílt levelében.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Tomika inkább magának irogasson levelet .
marlin
Fazekas ..."1976-ban "hazafias alapon" (önkéntesen) csatlakozott a magyar kommunista titkosszolgálathoz, ahol besúgó tevékenységet végzett."

Akkor olyan lehetett, mint az (ex)Fűr tompika anyukája, mert a párttitkárokat és más "funkcikat" tilos(!) volt beszervezni, ugyanis ők vidáman, dalolva, önként súgtak a kommunista(?) rendőrségnek ha kellett, ha nem!! :-)

Elsőre azt gondoltam, hogy a "beléptető kapuk" címen lenyúlt cca.3.4 milliárdot fizette vissza az államnak!!
,
nyanya001
@csutak: Inkább, mint a gyermekügyeket rontotta volna el.)))
cyberenemy
Mivel Deutsch főnöke kijelentette, hogy "a Fidesz forradalomban, méghozzá győztes forradalomban született..." (ti. 1988. március 30-án) - úgy látszik a forradalmárrá lett ex-miniszter is nyilatkozhat, amit akar. -
"A KONTRAFORRADALMÁROK" címmel a www.magyarorszag.ma hírportálon olvasható Heti Jegyzet bemutatja egyebek mellett Deutsch Tamás forradalmárt is, továbbá azokat, akik az MSZMP és a Soros Alapítvány pénzén folytatták az ellenálló tevékenységüket...
szaboria
Szép kis esszé csak a fidesz fanok ezt úgysem akarják elhinni.Nme mi emberek leszünk érdekelve hanem , higy öklegyenek hatalmon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.