A választások előtt alábecsült LMP most már azon gondolkozhat, milyen indítványokat nyújt majd be a parlamentben, s mely témákhoz lesz szüksége alkalmi szövetségesekre. Lassan a főpolgármester-jelöltjét is bemutathatja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@bra048: Örülök neki ha nem. Bajnai megmondta, hogy nincs szükség az újabb részletre.
Nekem egyszerű volt a dolgom:
- LMP - Juhász Misi: Nem szimpatikus, nem tűnik egyenes embernek
- MSZP - Nagy Imre: MSZP-nek semmi esélye, Nagy Imrének volt 8 éve, és polgármesterként nekem jobbnak tűnt a ténykedése (gazdasági hátteret nem tudom felmérni)
- Jobbik - Sneider: 2 dolog miatt nem, az első a Jobbik, másik, hoyg 8.5 millió miatt megpróbálta gyámság alá helyeztetni a szüleit (minden szinten minden alkalommal elutasították)
- Fidesz - Habis: Eddig polgármester volt, most kap egy lehetőséget. A kizárásos alapon elv mellett a legfőbb indok az volt, hoyg a Jobbik ellen szavazzak.
Így kapott tőlem egyet a Fidesz.
Kicsit elszámoltam magam, azt gondoltam a Jobbik lenyomja az MSZP-t és 25% körül végez. Most csak reménykedem, hogy nem lesz 2/3-ad. Ha lesz és akarják az IMF részletet akkor hiába kapálózik bárki :/
(különben nem második, 2010. október 6-ig lehet felhasználni 10,5 milliárd SDR összegű készenléti hitelkeretet, ebből 4 részletet, 7,6 milliárd SDR-t már lekértek . 5. részt 2009 decemberben nem kérték le, 6. részt nem kérték le márciusban . Ezt a 2 részt kérhetné le a VIktor a rendelkezésre állási idő alatt, azaz max 2010. október 6 -ig. Jah és azt hiszem a Pénzügyminisztériumon túl kell a Nemzeti Bank hozzájárulása is)
bra048
@bigyibogyo. A FIDESZ 2/3 esetében is lehet nagy bukás, ha pedig a Viktor nagyon szívós lesz akár polgárháború is. Rákosi sem békés úton vált meg a hatalomtól.....
Ahogyan most a FIDESZ politizál bármelyik megoldás benne van a pakliban. (Oszt azután
jöhetnek a jogászok, ha még lesznek. Mielőtt még gonosz gondolataid támadnának én egyáltalán nem vagyok JOBBIKOS, csak gondolkodom. )
bigyibogyo
@bra048: Sosem lesz polgár háború. Az ország egy nagy rész élt háborúban...
Akinek háború kell az menjen Afganisztánba
Meg hát ki háborúzni? Az utcakő dobálók? Vízágyú, gumilövedék és paprika spray miatt nyivákolnak már évek óta. Mit szólnának az éles lőszerhez? Nevetséges gyáva alakok
bigyibogyo
@golyo88: Hát ezt elrontottad :P

@Csizmás Kond: Nem tudom, de minél messzebb annál jobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.