Új helyzet állt elő a politikai erőtérben, a Fidesz nem építheti tovább a politikáját az MSZP-Fidesz szembenállásra. Hogyan lesz meg az új kormányzó párt ellenségkép nélkül? Orbán "centrális erőteret" szeretne, amelyet a Fidesz ural, a szembenállás mégis újratermelődhet, immár más szereplőkkel.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Ezt a cikket úgy megírni, mintha a Fidesz lett volna az, aki az ország békéjét meg akarta volna teremteni, azért elég vad dolog. Ennyi s...gnyalóval régen találkoztam. Borzasztó.
furfang
Lesz ellensége bőven, jobban mondva van is, volt is. Ha csak ezt az oldalt veszem példának, itt is össze lehet számolni mindjárt legalább 7-et ( mint a gonoszok)
Dr.luigilongo60
@furfang: Hú vazze!
Mikor doktorálsz matekból?
Ennyi ésszel és egy vödör mésszel még culáger is lehetsz.
fülig jimmy
@furfang: Nemtudom,de szerintem majdnem egyedül vagy,és igy a 7 az többször hét.Egyébként nem hiszem hogy ellenségei lennénk,de ha pld.Te egyszer átversz mondjuk engem utána kiabálhatsz hogy jön a farkas egyedül maradsz.Én olyan koru vagyok aki már sokat próbált,igy érvényes veretes közmondásunk:"Egyszer volt Budán kutyavásár"!
nyanya001
Talán nem véletlen ez a 7.
Még csak nem is gonoszság.Csak nincs hályog a szemünkön.
furfang
@nyanya001: Ti külön örülhettek a kormányváltásnak, mert az említett hályog ezáltal hullott le. Nagy dolog ez a gyógyulás, úgy tünt 8 éven át, hogy zöld hályog van a szemetek előtt de zutty, most lehullott. Már megérte, úgyhogy hálásak lehettek Orbánnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.