Különösnek nevezte Oszkó Péter, hogy Varga Mihály hónapok óta ismert ügyekre bukkant, mint "csontvázakra"; a TV2 péntek reggeli műsorában a pénzügyminiszter úgy vélte: sem a rendvédelmi dolgozók áprilisi bérének májusi kifizetése, sem a Malév helyzete nem jelenthet meglepetést a fideszes képviselő számára.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Oszkót ennél értelmesebbnek véltem!
Tudhatná, hogy Viktor csicskása, aki főnöke nyugtája nélkül fingani sem mer...
bra048
Amikor rábukkan a Fidesz a csontvázakra, akkor gondosan újra csomagolja- elrejti és
adott időben és helyen újra előveszi őket. Ez csak politika, semmi egyéb.....
marlin
A Csaocsescu - a Kárpátok géniusza - annak idején korábbi múzeumi leleteket (öreg, megbarnult csontokat) ásatott el Erdélyben, majd azokat az "igazi román történészek" megtalálták(!), és bizonyították(?) a dákó-románok korai "előfordulását" a Székelyföldön!! Szóval meghamisították a történelmet!!

Mivel próbálkozik most a Kárpát-medence "kijelölt" Géniusza?? Mivel bízta meg a Vargát?? Honnan vették a csontvázakat?? Kik ásták el?? Mikor?? Minek?? Nem ez a Varga volt a Pénzügyi bizottság elnöke??
Hát, ha csak úgy nem!!
inkvi
Utálom ezt a csontváz dumát! Jó lenne, ha a pénz dőlne ki a szekrényből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.