A Vértesi Erőmű Zrt. (VÉRT) keddi rendkívüli közgyűlésén döntenek az erőműtársaság további sorsáról.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inkvi
A munkahely teremtés folytatódik! Bajnai szindróma!
marlin
@inkvi: A Vértesi Erőmű - vet anno. a Lázár volt Fideszes Közgyűlési elnök, fideszista képviselő, a Fidesz energiapolitikai szakértője(?), tette tönkre!!
Mi a helyzet az egy millió munkahellyel??
Nem teremtenek, hanem megszüntetnek munkahelyeket??
Egy csődbe vitt erőművet ugye nagyon olcsón meg lehet venni, és újraindítás után a munkanéklliségtől rettegő embereket éhbérért is lehet majd dolgoztatni!!
Ez a jövő kezdődött el??
Szarvasgomba
Majd a Kapolyi elvtárs megveszi.Csak azt nem értem hogy a villamos energia drágasága mellett hogy csődölhet be egy erőmü.A munkaerő éhbérért történő dolgoztatásához nem kell csődbe vinni egy céget.Vigyázat a Kapolyi a szoc.dem.oldalról labdába tud rugni mert Ő a magyar energiapiac egyik meghatározója a hosszu lejáratu kemény felrugási feltételekkel teli szerződéseivel.
inkvi
@marlin: Még el sem kezdődött és nem 2 hét alatt. Nem véletlen az MVM ügy sem. Talán ott is meg kellene kapargálni a milliárdos veszteség okát ás a zsozsó vándorlását! A zavaros halászatnak vége, így próbálnak menekülni sokan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.