Elemzők szerint megnyugtathatja a piacokat, és megállíthatja a forint gyengülését Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkár szombati bejelentése, miszerint a kormány tartani akarja a 3,8 százalékos hiánycélt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

inkvi
Ideges volt a piac? Szerintem nem! 1000 forintos cseresznye nem erre mutat!
marlin
@inkvi: Az a "magyar ember" volt, (van, lesz) ideges, aki 5-10-15 ezer forinzal többet fog fizetni egy félművelt polgármester baromsága miatt!! Ha érted??
szaboria
@inkvi: Megin túl okosat irtál amikor tönkre mentek a termések miért csodálkozól a csersznye árán nefélj a burgonya is lesz megint 200.-ft a télen. Itt Bácskiskunba is most látni a bab és a burgonya tönkre ment elkezdtek ki sárgulni még a virágzás elött.
inkvi
@szaboria: Külföldről fognak hozni, mint eddig is. Sajnos tönkre ment minden: hol a szárazság, hol a vizesség. Szoknunk kell: úgy látom!
nyanya001
Itt elsősorban a pénzpiacról van szó nem a csereszenye áráról.
inkvi
@nyanya001: Engem nem a pénzpiac érdekel, mert oda be sem jutok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.