A STOP információi szerint új sajtófőnöke lesz a közeljövőben a Fidesznek Krakkó Ákos újságíró személyében, aki eddig a Hír Tv-t erősítette. Azért kell új sajtós a kormánypártnak, mert gyakorlatilag a teljes eddigi sajtóstáb a kormányzatban kapott munkát.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@inkvi: Te kis pernahajder, tudod Te, ha még emlékszel a gyermekkorodra, hogy is volt a kisgömböccel! A 2/3-ad meg bla- bla, az ország fele nem ment el szavazni!
inkvi
@kevijeni: Én gömböcről beszéltem! Te meg leragadtál a gyermekkorodnál: az más! Mert nem mentek el a FIDESZesek, hiszen tudták, hogy nélkülük is meg van a 2/3-ad (politikai elmezéseknek nem hiszek, de ők kifejtették)!
luciferi
@inkvi: ez nem bab, hogy ki kell fejteni! Egyszerű tény, melyet lehet ezer féleképpen magyarázni, kinek-kinek ízlése szerint! Viszont a teljes felhatalmazástól, amiről a fidesz hablatyol, nos attól igen messze vannak! Hantamatyik! Szintén mesevilág.:))
inkvi
@kevijeni: Mert Te abban élsz! A Gyurcsányi magaslatokról már Te is leszállhatsz! Már sokan pofára estünk! Engem elkapott a szocialista háló: ez a szerencsém!
másvirág
@kevijeni: 22:24. Az ország másik fele is,elmegy szavazni az eredmény=3/3 lesz! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.