Budapesten legalább háromezer ember tölti az éjszakát a szabad ég alatt, vagy éppen a kapualjakban és aluljárókban.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
És még ez is kevés, a főváros úszik az ürülék szagában, a járművekre hagyják felszállni a mosdatlan, piszkos ruhájú embereket, kész fertő! És nem a részvétlenség, hanem a tehetetlenség mondatja ezt velem.
nyanya001
@furfang: Igy igaz, bár én ritkán járok be a városba, a héten kétszer bementem, döbbenetes, a mocsok, a piszok.....a húgylé folyása látszik, a jármüvekre felszálló hajléktalan bűze egy helyre tereli az utasokat....én is sajnálom őket, de valamit tenni kellene tényleg!
furfang
@nyanya001: Komolyan mondom azt csodálom, hogy még nem tört ki valami komolyabb járvány. ( Hála Istennek!) Az új Köztemetőnél pl. a villamos aluljáróban elképesztő ami van! A busz végállomásoknál Kőbányán pl képtelenség átmenni az árkádok alatt öklendezés nélkül amit a látvány és a szagok biztosítanak. De ez a helyzet a Déli pu. környékén, és a közel eső park környékén is. A Keleti tájékáról már nem is beszélve. Tehát ez nem kerület függő, hanem ezeknek az embereknek a viselkedés módjából fakadó általános probléma. Valami helyet kellene nekik biztosítani városon kívül. Szerintem mindegy, hogy hol ténferegnek, és isznak. A járművekre nem engedném felszállni és ezt a vezető feladatává kellene tenni.( Valamit ki kell találni erre) Az ellenőrök is csak a normális utast vegzálják, ezeket, meg a cigányokat meg sem szólítják. Úgyhogy van baj elég.
csutak
1960 őszén költöztem Szegedre.
Akkoriban több mint tíz nyilvános, ingyenes "zöld villamos" volt a faluban.
Ma még fizetősről sem tudok:(
inkvi
@furfang: Talán a Demszkyt kellene vegzálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.