Felfüggesztve.

Forrás: baon.hu
Feltöltő: inkvi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cadmagician
Az ítélet jogerős, a szabadságvesztés végrehajtását pedig mindkét vádlott esetében 3 évre felfüggesztették.
inkvi
@cadmagician: Ilyenkor néhány hónapra bevihetnék, hogy valami büntetés jellege is legyen, azután ha visszaesik, akkor ülje le a hátramaradtat is!
Három év múlva váglak pofán a mostani bűnödért; már nincs nevelőhatása; nem is tudja miért kapja!
qxy
Egyszer az öcsém nyakából is letépték. majd lábon szúrták hogy ne tudjon szaladni.--Rendőrség-feljelentés stb.stb. Nincs eredmény .Mi várható is volt. Majd egy hónap múlva, állunk a postán sorba,a csekkel és az öcsém szól hogy ott a ro..a fickó aki letépte és ott a nyakában a lánc.Erre én, szóltam a bizt. őrnek hogy mi van,Fogtuk a romát, és irány az őrs. Mire a rend őre így szólt- engedjék el mert bármire rákényszeríthették az úton amíg ide értek.A roma nevetett egyet és ki ment. Na mi utána, elkaptuk, elvertük ,elvettük a láncot, meg az összes pénzét. Majd közöltük-ha neked lehet akkor nekünk is.Tényleg nem volt lelki ismeret furdalásom.
MNG
@qxy: Húú, de durva...:)

De jól csináltad!

Rohadékok!
MNG
@inkvi: No, akkor hogyan halad az igazságszolgáltatás, ha csak felfüggesztik??

Szólhatnál Viktornak, hogy ez mégsem járja...
csutak
@qxy: Ritka, de teljes mértékben egyetértek a visszavétellel!
Egyet hibáztatok: tud még járni:)
qxy
Volt még egy. ránk támadtak a romák PÉNZT IDE !!!! és ki nyílt a bicska. Én meg nem félek tőle, ki vettem a kezéből, össze csuktam és LE NYELETTEM VELE. Nem tudom miért de utána tiszteltek a romák . Hogy mi lehetett az oka, nem tudom.
qxy
@MNG: Nem tudom mert jött a jard, kérdezte mi történt, mire a kölök elárulta hogy lenyelettem vele a bicskáját.Én meg mint egy ártatlan. Mi van??? hát ez hülye! én most jöttem szerintem dili a csávó.és elmentem .Mert én nem láttam semmit.
MNG
@qxy: Ja, mondjuk ez elég hihetetlen :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.