A Városligetnél elgázolt a Lajosmizsére közlekedő személyvonat egy ismeretlen embert péntek délután, emiatt három vonalon 20-25 percet késnek a szerelvények.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varadipal
Na én aztán elég jól ismerem Zuglót, ott születtem, ott nőttem fel, de az tuti, hogy a Városligetnél nem jár vonat. A Városliget északi kiterjedése az Állatkert északi kerítéséig terjed, míg a vonat Zugló megállótól a Nyugatiig a Podmaniczky/volt Rudas László/ utca északi felén jár, ami már nem tartozik a Városligethez, de még Zuglóhoz sem, mert az a XIII. és a VI. kerület..Vonatsín a Városligetben egy helyen van: a Közlekedési Múzeum előtt egy 20 méteres szakasz, amin egy Wagon Lit büfékocsi áll vagy 30 éve. Az biztos nem ütött el senkit. A firkásznak tán az ismeretire támaszkodva kellene a szenzációt hajhásznia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.