Kövér László gyávasága címen közölt kommentárt az Új Szó című szlovákiai magyar napilap arról a szóbeli pengeváltásról, amely egy szlovákiai magyar főiskolás és a magyar házelnök között játszódott le a minap Magyarországon, a Rákóczi Szövetség által szervezett XXII. Nyári Főiskolás Táborban.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: luciferi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@furfang: asszem félreértetted a cikket. Olvasd el még egyszer. Abszolúte félre érteted az "időszerűséget"!!! Csupán 2-3 hétről lett volna szó!!! És akkor most több nagyar lehetne ott a parlamentben. Mit nem lehet ezen megérteni?? aki ezt nem érti, az nem akarja(!) érteni. Pedig roppant egyértelmű.
másvirág
Ha Szlovákiának lenne Gyurcsány Ferencűk ,akkor már ők is tudnák,hogy onnan is lehett máshova menni.
luciferi
@másvirág: csúsztatsz......és ne az összevágott yutubos montázst tedd fel, hanem olvasd el az egész akkori beszédét. messzemenően nem tisztem védeni, de legyünk realisták, és objektívek. Annak idején Kövért is megvédtem a kötelezés miatt, mert az is egy szöveg környezetből kiragadt idézet volt. A teljes szövegkörnyezetben már más volt az értelme. Te most ugyanebbe a hibába estél bele . Ne tedd! Nem vagy Te olyan butuska.
luciferi
@másvirág: ui.: Duci Lacit pedig nagyon utálom.....brrrrrr....
marlin
@furfang: Le kellene szállni a döglött dakota magaslóról!!
Azt hiszem ti(!) valóban gyáván visszaéltek avval a "helyzetadta előnnyel", miszerint könnyű Magyarországon könnyű magyarnak lenni!!
Kíváncsi lennék(!) mekkora magyar lennél te Erdélyben, a Délvidéken, vagy akár a Felvidéken??
Addig amíg te (ti) kétségbe vonod a határokon kívül élők nemzeti érzéseit, magyar identitását, addig te is, meg az Aczéli emlőkön nevelkedett Kövér is a magyarság helyett csak magyarkodtok, azt is gusztustalanul és gerinctelenül!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.