Három 15 éves lány egy belvárosi üzletben megpróbáltak ellopni néhány bizsut. A lányokat elkapták, rendőröket hívtak rájuk, majd beszállították őket az V. kerületi rendőrkapitányságra. 72 órára bent is tartják őket, a fiatalok sokkos állapotban vannak, az egyik lányt át kellett szállítani Szent János Kórház pszichiátriájára.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@szaboria: Kevesebbet kellene az MSZP-s gyűlésekre járni!
Zsoel
Bizony-bizony, tetszettek volna akkor sokkot kapni, amikor megfogant az agyacskájukban a lopás terve. Utólag már késő a bánat, de remélem, ez jó lecke nekik a későbbiekre nézve.
inkvi
@Zsoel: Éppen most kommunikálják majd másképpen! Röhej!
pikírt02
Tudjátok ez úgy működik, hogy egy hülye kitalál valamit, aztán a többi meg brahiból megcsinálja, hogy megmutassa ki a fasza gyerek. Én nem nyilvánítanám Őket kapásból bűnözőnek, csak unatkozó, meggondolatlan kamaszoknak. A bűnözés nem itt kezdődik. más módon is lehetne példát statuálni, nem egyszerre úgy bánni velük, mint egy anyagyilkossal, vagy mint azzal a két hasonló korú gyerekekkel, akik megölték a társukat.
Lehet, hogy Ti ebben a korban megloptátok a szomszéd néni almafáját, mégsem vittek el a rendőrök benneteket napokra, legfeljebb kaptatok anyátoktól egy-két pofont, most ebben a világban már nem sok almafa van.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@pikírt02: Az a baj, hogy ők a saját anyájuktól még egy-két pofont sem kapnak! Igenis kell a bünti, mert ha most nem kap sokkot, akkor később nehézsúlyú bűnözővé válik, aki azt képzeli, neki mindent lehet.
Figyelj! Valahol el kell kezdeni! Most ezek a lányok estek áldozatul, de akkor talán a többi meggondolatlan tini tanul belőle!
Azok pedig, akik tényleg aljas módon, előre megfontolt szándékkal megölték a társukat, várjon valódi büntetés, tekintet nélkül a korukra!
Miféle ember lesz ezekből szerintetek, ha nem kapnak komoly büntetést?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.