Három 15 éves lány egy belvárosi üzletben megpróbáltak ellopni néhány bizsut. A lányokat elkapták, rendőröket hívtak rájuk, majd beszállították őket az V. kerületi rendőrkapitányságra. 72 órára bent is tartják őket, a fiatalok sokkos állapotban vannak, az egyik lányt át kellett szállítani Szent János Kórház pszichiátriájára.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Remélem, elmegy a kedvük a lopástól egy életre.!
Mert ha kenyeret vagy más, alapvető élelmiszert lopott volna.....nagyon helyes, tartsák bent őket, amig csak törvényileg lehetséges!
varrólány
Szép kis osztály lehet ,egymást biztatják lopásra. Amikor loptak akkor kellett volna rosszul lenniük. Saját maguktól.
gabrella
Először csak brahiból, később ha sikerül megszokásból lopnak.Igy legközelebb meggondolja, hogy jópofáskodjon e ezzel. Van olyan üzlet ahol az alkalmazottnak kell kifizetni a leltárhiány a minimálbéréből és még igy is örül, hogy munkahelye van. Ez eszükbe sem jut - az egyébként jólétben élő - gyermekeknek.
trix
Nagyon nagy marhaság volt akár viccből loptak akár nem. Mindenesetre megtanulják ha eddig nem tanították meg nekik, hogy nem szabad lopni. Na de viszont bár már a cigányokkal szemben látnék ilyen komoly és szigorú intézkedést......remélem azokkal sem kivételeznek, és rögtön a zárkában kötnek ki!!!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Na, akkor vagyok ideges, amikor valamelyik nagyokos kitalálja, hogy ezeket a csökevényeket nem téríti vissza a kemény bünti! Dehonnem!
Hagyjuk már a jogokat, meg méltóságot, mert azok állítólag nekünk is vannak!
Ha a pszichin pihizik, nagyon heljes. Legközelebb majd nem akar oda jutni! Wazze!

Phűűűűű :)))) De, indulatba gyöttem....
Atomqkac azaz EbUraFakó
Még annyit, hogy aki bármilyen mértékű lopást brahinak, ugratásnak tekint, takarodjon a börtönbe és gondolkodjon el újra az értékrendjéről! Tojok rá, hány éves és milyen körülmények között van! Pláne, ha nincsenek anyagi gondjai!
perta
A törvényt mindenkire alkalmazni kell. Azokra is akik csak passzióból, unalomból, bizonyításként lopnak. A lopás az lopás!
Sokkot kapott? Ejnye, meg kellett volna gondolni mielőtt lopni megy. Megéri-e, mert a lebukás veszélye mindig fenn áll.
Remélem tanultak az esetből.
Ha nem, akkor a szülők még sokszor vihetnek váltóruhát.
Csizmás Kond
Ez is érdekes.....
"Az egyik diák édesanyja, Lívia a STOP-nak elevenítette fel a történteket: a lányoknál volt pénz, egyiküknek sincs megélhetési gondja...."
...nevelési annál több !!
szaboria
A probléma ott kezdődik és ez sajnos nem mostani keletű amikor a szülök azt hangoztatják nemérnekrá mindenre oda figyelni.
inkvi
@szaboria: Kevesebbet kellene az MSZP-s gyűlésekre járni!
Zsoel
Bizony-bizony, tetszettek volna akkor sokkot kapni, amikor megfogant az agyacskájukban a lopás terve. Utólag már késő a bánat, de remélem, ez jó lecke nekik a későbbiekre nézve.
inkvi
@Zsoel: Éppen most kommunikálják majd másképpen! Röhej!
pikírt02
Tudjátok ez úgy működik, hogy egy hülye kitalál valamit, aztán a többi meg brahiból megcsinálja, hogy megmutassa ki a fasza gyerek. Én nem nyilvánítanám Őket kapásból bűnözőnek, csak unatkozó, meggondolatlan kamaszoknak. A bűnözés nem itt kezdődik. más módon is lehetne példát statuálni, nem egyszerre úgy bánni velük, mint egy anyagyilkossal, vagy mint azzal a két hasonló korú gyerekekkel, akik megölték a társukat.
Lehet, hogy Ti ebben a korban megloptátok a szomszéd néni almafáját, mégsem vittek el a rendőrök benneteket napokra, legfeljebb kaptatok anyátoktól egy-két pofont, most ebben a világban már nem sok almafa van.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@pikírt02: Az a baj, hogy ők a saját anyájuktól még egy-két pofont sem kapnak! Igenis kell a bünti, mert ha most nem kap sokkot, akkor később nehézsúlyú bűnözővé válik, aki azt képzeli, neki mindent lehet.
Figyelj! Valahol el kell kezdeni! Most ezek a lányok estek áldozatul, de akkor talán a többi meggondolatlan tini tanul belőle!
Azok pedig, akik tényleg aljas módon, előre megfontolt szándékkal megölték a társukat, várjon valódi büntetés, tekintet nélkül a korukra!
Miféle ember lesz ezekből szerintetek, ha nem kapnak komoly büntetést?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.