A STOP több mint egy héttel ezelőtt kérdést intézett a miniszterelnök sajtóstábjának vezetőjéhez. Arról érdeklődtünk, hogy Orbán Viktor az elmúlt hónapokban hová utazott, illetve, hogy ezek a külföldi utak mennyibe kerültek. Havasi Bertalan csak az úticélokat közölte, az összegeket nem. Szerdán kiderült, a miniszterelnöknek csak a bakui útja legkevesebb 12 millió forintba került, Orbánnak és stábjának ennyiért béreltek repülőgépet.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@másvirág: ezt mikor utalta át? nem rémlik..
Dr.luigilongo60
@másvirág: Tessék mondani, Sorosnak mi köze az elvtársakhoz?
luciferi
@luigilongo60: úgy látszik, az USA is kommunista lett......)))
másvirág
@luigilongo60: Én a kérdést úgy is feltenném mi a köze a Fideszhez úrakhoz ?
nyanya001
@luciferi: Másvirágnak rémlik... apropó tudod, mi az a rémlik? A Belfegor popója:)
Na meg nem került pénzébe az államnak az Orbán Viktor úr tanittatása? Ne röhögtess, másvirág, mert cserepes a szám. A jogász diplomáját szerinted hol kapta? ( ezeket @másvirág: - tól kérdezem.
másvirág
@nyanya001: A kűlföldi ösztöndiját teljes mértékben állta Soros Gyúri bácsi.1988 Középeurópai Kutató csoport munkatársa.1989-90 között az oxfordi Pembroke College-
az angol liberális politikai filozofia történetét tanulmányozta.Elözmény:1983-Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának halgatója lett. Ha mond valamit a dátum akkor rájöhettél,hogy a múltrendszer ingyenes oktatásának előnyeit élvezte. Úgy mint a volt sztár Torgyán űgyvéd úr! És ne várjátok el tőlem a Makó- Jeruzsálem összefűggéséről szót ejtsek. Talán ennyi fért bele az esti egyetemi elöadásba !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.