Szervkereskedelemről beszélnek egy Pest megyei faluban.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: luciferi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@KöBüKi: tényleg úgy néz ki, mint akit több darabból raktak össze, csak nem túl jól sikerült a varrás!
Csizmás Kond
Szörnyű, de tudjátok, hogy miként mennek a dolgok a szervkereskedelemben ?....mert akkor nem hinnétek el minden mesét.
luciferi
@Csizmás Kond: van orvos a családban. Meg is vitattuk.......az eltűntek hasonló korúak, egészségesek....és meg lehet csinálni. Ettől még vagy igaz, vagy nem. De több, mint érdekes ez a titkolózás..
Csizmás Kond
@luciferi: Azért az ember nem gyümölcs, hogy ránézésből megállapítható legyen az egészsége. Éppen ezért egy szervdonort elég komplex egészségügyi vizsgának vetik alá. Egy szervátültetésnél mégha feketén működik is nem reszkíroznak csak úgy találomra, ezért nem hiszek az ilyenben.
KöBüKi
@Csizmás Kond: Sötétben tapizol és rossz helyen.Ugyanis nem a beteghez rendelik a donort ilyen esetben,hanem felvásárolják a szerveket,lehütik,,elvégzik mintákból az elemzéseket,és amikor egy ilyen paraméterü vesére,májra stb van szükség akkor veszik elő és millió dollárért adják el.Tehát nem találomra reszkiroznak.
Csizmás Kond
@KöBüKi: Nem vagyok jártas ezekben a dolgokban, de akkor sem hiszem, hogy így működne. Egy szerv nem füstölt-sonka, hogy fagyasztva tovább tárolható legyen. Bizonyos ideig hűtve tárolják vagy úgy szállítják, de annak is van valami szabálya, ugyanis itt működőképes szövetek funkciójáról van szó ami bizonyos idő után elveszti életképességét. Tehát a ki és beoperálás valami terv szerint kell mozogjon. A találomra leütöm és meglátom mit használhatok fel belőle mesék meg nekem nem hihetőek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.