Körlevélben kaptak instrukciót a kormányzati szférában dolgozók az új ruhaviselési szabályokról. Több, neve elhallgatását kérő kormánytisztviselőtől, akik azonban a körlevelet nem merték elküldeni, vagy átadni, mert aggódnak az esteleges retorzióktól. A tárcáknál ugyanis azt is árgus szemekkel figyelik, ki mit nyomtat ki.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mindenlében
hát elvtársnők ehhez tartsák magukat, és este tíz után nem ajánlatos az utcán tartózkodnik, akkor már mindenkinek ágyban a helye
Csizmás Kond
Ha beszüntetik akkor ezután csak bikiniben lehetnek ?
nyanya001
Rendkivül fontos intézkedésnek tartom, kormányprogram helyett ezt is elintézték.
lópicigáspár
Emlékezzünk a Tanu című film Virág elvtársának egy szösszenetére: " A szexualitást hagyjuk a hanyatló nyugat ópiumának!" Lassan utolérjük azt az érát!
nagypapa
"Itt az idő!",hogy
1.Valamennyi ellenzéki pártot betiltsanak,mert azok a kommunista métely hordozói (a Jobbik is!)
2.Valamennyi elektronikus média csak a Fidesz- KDNP által jóváhagyott,Szalai Annamária által előzetesen engedélyezett műsort sugározhatja
3.Az interneten csak a Kövér László által alkalmasnak talált anyag szerepelhet
4.Sürgősen be kell tiltani a válást
5.Minden köztisztviselő köteles vallásának megfelelő istentiszteleten avagy misén vasárnaponként részt venni
6.Az iskolák kötelesek a Nemzeti Együttműködési Programot,a tanítás kezdete előtt részleteiben a tanulók előtt felolvasni és elemezni.Hetente legalább egyszer,úgy ahogy a szlovákok tervezték hétfőn reggel elénekelni a Himnuszt.Az igazgatók kötelessége gondoskodni,hogy valamennyi osztályteremben,jól látható helyen függesszék ki Orbán Viktor arcképét
7.A strandokon a nők csak egyrészes fürdőruhát viselhetnek
A tilalmak megszegői a független fideszes bíróság előtt fognak felelni galád tetteikért!
KöBüKi
@nagypapa: Mi lesz a nyomtatott sajtóval?
Mi lesz a buzikkal?
Mi lesz az intézmények egyenruházatával,egyenbugyival?
Mi lesz a koedukációval?
KöBüKi
Nagyon fontos! Mi lesz Ratkó miniszterasszonnyal?- feltámasztják?
KöBüKi
@ingyombingyom: Ha a lószar kiválogatási rátája fontos?
Január
Azért egyezzünk meg, munkahelyen nem mindegy hogyan jelenik meg az alkalmazott. Biztos nem kérnek különleges dolgokat, aki a jó izlés határain belül öltözik már nem véthet az öltözködési előirások ellen. Azért egy 35 cm-es miniszoknyás csupaszhasú viselet nem munkahelyre való, van, aki ezt nem tudja.
nyanya001
@Január: Igazad van, de van ennek egy olyan módja, hogy aki oda jelentkezik munkára, eleve kikötik az öltözködési elvárást.
zsuzsu
Úgy gondolom azok akik az ország sorsáról döntenek egy -egy kormányzati ülésen,tehát nem traccs partin vannak,kutya kötelességük hogy a helynek, az általuk elfoglalt pozíciónak megfelelően öltözködjenek,viselkedjenek..Nem a szoknya hosszáról van szó, a jóval térd fölött érő ruhát is lehet úgy viselni,hogy az,mint vizuális élmény ne vonhasson le semmit viselője értelmi szakmai hozzáértésének értékéből ,hitelességéből.Ez valószínűleg nem, a dresszkódon múlna.
51kacsa
@nyanya001: Alapvetően lehet ilyen elvárása a munkaadónak. De! Felvételkor ezt meg szokták beszélni az új dolgozóval. Vannak hallgatólagosan elfogadott normák. Nem kerül bele a munkaköri leírásába, s ekkora cécót sem kell csinálni belőle. Ez megint egy olyan intézkedés, amit jól fel lehet fújni, úgy tűnjön, hogy csináltak valamit, de megint csak egy kis vihart a biliben! Lényegi dolgokról ismét nem esik szó!
Dr.luigilongo60
Aki egy minisztériumba miniszoknyába jelenik meg, az eleve nem odavaló.

Az étterembe sem írják ki, hogy maszturbálni tilos.
Csizmás Kond
Aki olyan az a maxit is fel tudja húzni....ezen nem lesz elakadás.
KöBüKi
Félnek hogy az öreg faszikat megüti a guta.
másvirág
@luigilongo60: Nem hát ! Mert akkor kiderűlne ,hogy miért turós a csusza !
inkvi
@másvirág: Vagy csak rövid a pájszer, mint a Fábry említette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.