A Fidesz szerint már közismert volt, hogy legalább két korrupciógyanús ügyben folyik rendőrségi nyomozás Tripponék miatt.

Számlagyár az újpesti városháza? – A Fidesz Gyurcsányra mutogat

Fotó: Facebook/Trippon Norbert

Úgy tűnik, a városházi számlagyár Újpesten is működik – írta a Fidesz az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Gyurcsány Ferenc embere, a kétszeresen jogerősen elítélt Varju László betette a lábát Újpestre, azóta a Demokratikus Koalíció (DK) újpesti jelöltje, Trippon Norbert és a baloldali városvezetés botránytól botrányig, korrupciós ügytől korrupciós ügyig bukdácsol

- fogalmaznak.

Szerintük már közismert volt, hogy legalább két korrupciógyanús ügyben folyik rendőrségi nyomozás Tripponék miatt. A legújabb botrányt kedden a baloldali Telex hírportál robbantotta ki – írták, hozzátéve, hogy egy több éve tartó nyomozás részeként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói házkutatást tartottak és iratokat foglaltak le Trippon Norbert felújított családi házában.

Gyurcsány Ferenc újpesti embere, ahelyett hogy elmondaná, mi köze egy fiktív számlákat bűnszervezetben előállító társasághoz, inkább menekül, hazudozik és vádaskodik

– hangsúlyozta a Fidesz. Hozzátették: „ez Gyurcsány, ez a baloldal.”

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A fidesz megszokott választás előtti ámokfutása.
Tények sehol, csak általánosságokat hazudoznak, amit a hívek beszopnak, gondolkodó meg erre fel biztos nem szavaz a fidesz felé.
fideszes gyökér
@KisTehen: ahamm...
adjál rubelt!
Gyorsan!

A gyorsrubel a fasza.

KÉSZRUBELBEN KELL!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.