Vízy Dorottya nagy előszeretettel hívogat be a Magyar Rádió stúdiójába, szólaltat meg telefonon mindenféle szoclib újságírót, „művészt” és egyéb véleményformálót. Csütörtökön délután a Kossuth Rádió Közelről című műsorában Tompa Imre úgynevezett „borújságíró” a hazánk, népünk bor- és kocsmakultúrájáról csevegve élő adásban legalább kétszer, félreérthetetlen módon kijelentette, illetve megismételte: „Magyarország egy bunkó, ízléstelen ország”.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ugy latszik, nem csak en utkoztem meg a ficko dumajan. Hallgattam tegnap eloben a musort, mint mindig, munkahelyrol hazafele menet. Mondott ez a faszi olyanokat, hogy majd' eldobtam az agyam, meg a musorvezeto is alig gyozte csititgatni. Az ilyen nagyobb tusko, mint akiket leszol. Nagyra tartja magat, pedig noname barom.
Csizmás Kond
@csikknorisz: Jól van nekik, mér hívták oda....
csikknorisz
@Csizmás Kond: Ez mar csak azert is erdekes, mert a Jobbik hirdeteset nem adtak le, mert serti a szeginyromakokat. Ezt, ami sertoen szol az egesz orszagrol, siman leadtak, le sem kevertek, es ott van a hangtarukban. Hogy van ez? A ciganybunozes hangoztatasa tilos, de a magyarbunkosage nem, ez belefer a kozmedia ertekrendjebe? Szemet banda.
csutak
Megnyugodtam, hogy nem csak szerintem beszélt otrombaságokat az a részeg disznó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.