Hivatalosan ma távozott Budapest éléről a várost 20 éven át irányító Demszky Gábor. A fővárosi átadás-átvétel protokolláris volt; az már biztos: néhány hónapon belül távozik Budapest főjegyzője, Tiba Zsolt is. Székesfehérváron különös véletlen folytán az utolsó MDF-es városvezető adta át a város helyzetéről szóló dokumentumokat a frissen megválasztott fideszes polgármesternek. Zuglóban pedig minden úgy történt, ahogy azt Papcsák Ferenctől várja az ember.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@másvirág: Ne légy ennyire buta Ezt már a Tarlós kívánsága szerínt készítk el.
varrólány
A téglákat is kicserélhették volna!
Ez már tényleg pazarlás, ilyen szűkös időkben. Ez se különb a többinél , akármilyen párt színeiben virít.
vukkocska
@szaboria: válaszoltál helyettem :) Erre úgy látszik van pénz.
51kacsa
Innen látszik, hogy ebben az országban nincs semmi változás! Ezt csinálták a régi szoc. világban, s ez megy ma is.Szép kis urizálás, mikor az ország romokban hever és Budapest is csak okt.3-ától lett ismét a magyar nemzeté! Hogy az a!!!!!!!
vukkocska
@51kacsa: Tudod ezzel a mindenféle nemzetiskedéssel úgy vagyok, mint korábban a Hajrá Magyarországgal. A 1752-es vonalat rendszeresen hívtam korábban is, ha olyasmihez kértek segítséget, amit én is fontosnak tartottam. Ugyan ez a 1752 most nemzeti vonal lett. Szerencsére adtak egy Magyar Vöröskeresztes számot is, melyet fel tudok hívni, mert a 1752-ről most leszoktattak.
szaboria
@vukkocska: Ebben is úgy látszik egyetértünk én tegnap megörültem amikor megadták a vöröskereszt bankszámát én is csak oda vagyok hajlandó adakozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.