Új elnökhelyetteseket választott az MSZP választmánya, és új bizottsági struktúrák felállításáról is döntött a testület. A vitában felszólaló Gyurcsány Ferenc volt pártelnök bejelentette, hogy nem kíván új pártot alapítani, a politikai sokszínűséget az MSZP-n belül kívánja képviselni – mondta szombaton Simon Gábor választmányi elnök.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@luigilongo60: Alig egy hónapja te rettegtél itt attól, hogy az Orbán klán "letarol" :-)
Most pedig Te indítványozod a hozzászólásom törlését? Miről szól a te demokráciád?
sasi1115
@Csubaka: Az akitől a vezér tart. Megjegyzem van mitől tartania.
sasi1115
@Csubaka: Kérdezd Inkvit a törléssel kapcsolatban. Ő nagy demokrata. Mikor szembesítettem az igazsággal,azt töröltette. Pálcát csak ő törhet más felett, erre másnak nincs joga, mégha igaza van kkor sem. Erről szól inkvi demokráciája. Remélem a tiéd másról szól.
Dr.luigilongo60
@Csubaka: Látom nem érted de nem baj.A stílussal van a baj és azzal, hogy a baloldali hozzászólásokat már egyre gyakoribb rendszerességgel törlik, a másik oldalét pedig stílustól függetlenül nem.

Tudod, az egyenlő mércét hiányolom.
furfang
Legyen! Szereti úgy látszik a "szivárvány" minden színét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.