Megtartaná főadónak a Kossuth Rádiót a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, de áthelyezné a legtöbb helyen fogható Petőfi frekvenciájára.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@csutak: Eddig nagyon sok mindenben egyetértettem veled.
De most nem tudok.
Szerintem meg nem kéne így kiszúrni a Petőfi hallgatóságával. A Kossuth Határon túl és a Vasárnapi Újság baromságait majd lehet az FM-n fogni. Azt aztán kurva sokan hallgatják. Azt a Szalai Annamária miért nem mondja, hogy mennyien? A híreken kívül, amiben hazudnak, mint a vízfolyás, fideszes maszlag, ráadásul egész nap ismétlik a híreket.
Ez kell a magyarnak.
csutak
@luciferi: 1970-es Vagabond Rádio-Recorder volt az első kütyüm! Made In Japan.
Amúgy egy szál tyúkbelet kellene kihúznod és galvanikus föld kel még hozzá, valamint egy kis légrésű légforgó.
Ez utóbbi villámhárító is.
Ezzel gyenge rádióval is megnyílik a vételed még nappal is, persze a lehetőségek határain belül.
csikknorisz
Ha atrakjak a Petofi frekvenciahalozatara, akkor nem tudom hallgatni, csak kozephullamon. URH-n itt nem jon be a Petofi. Szalaival viszont annyiban egyetertek, hogy nem kellett volna 1000000 1-edik fosladek popzeneadot csinalni belole.
másvirág
Legyen két MR1 Kossuth rádió ! Készűljön magyar csúcstechnikai bravur sztereóban. Én a vízcsapokat hangolom át az MR2 Petöfi adására.
csikknorisz
En mar a Kossuthot is unom neha, a zenei radiokat meg nem kedvelem. Egyre gyakrabban tekerek at a Katolikus radiora. Nagyon jo es nivos musorokat ki lehet fogni rajta. Nem csak vallasi musorok vannak rajta, sok egyeb is. Mint ahogy a Kossuth radio sem Kossuth Lajosrol szol kizarolag:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.