Tisztsége alapján ő a második ember a kormányban, hozzá tartozik a jogszabályok előkészítése, Navracsics Tibor mégis kerüli a nyilvánosságot a kormányzás eddigi legnagyobb vitát kiváltó jogi kérdésében. A kiszivárgott információk szerint a kormányfő-helyettes nem ért egyet az Alkotmánybíróság korlátozásával, ami Orbán Viktor személyes döntése volt. Egy kormányzati forrás szerint Navracsics biztosan máshogy járt volna el a végső soron a kormány gazdasági ígéreteinek teljesítéséről szóló ügyben.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Könny fakadt a szemembe meghatódottságom gyanánt!:-))
batukán
Lapul, mint szar a fűben, de csak addig amíg valaki bele nem lép, akkor már szaglani is fog ami elárulja.......
szaboria
@lópicigáspár: @batukán: Csak Orbánnál egyesszám első személy van a többinek meg kuss.A szónoklataiban is sokszor használja majd én.
dr. prédikátor
Már kezdtem örülni hogy a levegő akadt el a torkán!!!
5hazi
Teljesen össze zavarta a főnöke aki még júniusban így nyilatkozott:
....."Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye." (2007. június 29., Orbán interjúja az Indexnek.)....
Most meg legfőbb ellensége az A.B. lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.