Zűrzavar alakult ki a parlamentben, miután a képviselők kétharmada nem fogadta el a Lázár-féle alkotmánymódosítás egyik módosító indítványát. A kétharmadhoz egy voks kellett volna, a szavazás után többen jelezték, hogy a gép meghibásodása miatt nem tudtak voksolni. Végül úgy elfogadták a kifogást.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
sebaj, a fidesz megoldja: addig szavaznak, amíg meg nem lesz a szükséges mennyiség. Sólyom megválasztásánál sem voltak gátlásaik.
orogordog
Tisztára Mint a Hofi mondta . A malac hármat kölykedzett, de már mire a párbizottságra jutott a hír megvolt a tervezet tizenegy. Ez ám a demokrácia a Orbán elvtárs.
orogordog
Lázár a "farok" előbb saját magát tegye rendbe.
vukkocska
@inkvi: @inkvi: hát sajnos mi még itt nem tartunk. Csak a villamos azonos. Varsó főpolgármesterének meghívására utazott.
inkvi
@vukkocska: Nem tudtam. Köszi az infót! Remélem átadja a Tarlós a tapasztalatait és Warsóban fúrják hamarosan a 2-es, 3-mas Metrót! Szerintem, ha ügyes a Tarlós, akkor eladja nekik a 4-es Metrónk már kifúrt alagútjait!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.