Az Magyar Szocialista Párt (MSZP) azt javasolja az embereknek, hogy vagyonukkal ne lépjenek át az állami nyugdíjkasszába, ne ajándékozzák pénzüket a "Fidesz urainak gazdagodására" - mondta Szanyi Tibor, az MSZP elnökségi tagja.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
@csutak: ez akkor a Matolcsy bukása lesz:DD
csutak
@Don Quijote: Ugyan már, honnan veszed?
Ebben a kormányban zsenik vannak!
Csupa lángész akit lepisáltak, hogy el ne égjen:)
Csubaka
@vukkocska: z Évgyűrűk, a Premium, az OTP, az Allianz Hungária, az AEGON, az MKB, az AXA, az Életút, az Erste, a Honvéd, a Budapest, a Dimenzió, a Quaestor, az Aranykor, a VIT és az ING 200 ezer és 1,5 millió forinti közötti büntetést kapott.

A felügyelet azért büntetett, mert a pénztárak késedelmesen dolgozták fel az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivataltól (APEH) megkapott tagdíj-bevallási és befizetési adatokat, valamint azért, mert több pénztár hibásan, késve vagy egyáltalán nem küldte meg adatait a Felügyelet által működtetett Pénztárak Központi Nyilvántartása (PKN) részére.

A legnagyobb - összesen 3 millió forintos - büntetést az AEGON kapta, mivel a felügyelet mindkét kategóriában mulasztást állapított meg a cégnél. A felügyelet 1,5-1,5 millió forintra büntette az Allianz Hungária Önkéntes és Magánnyugdíjpénztárat, valamint az ING-t.

A PSZÁF közleményében rámutat: a szankcióval sújtott magánnyugdíjpénztáraknál - noha az APEH-től 2009. április 2-án, illetve azt követően havonta folyamatosan megkapták a tagokra vonatkozó bevallási adatokat - 2009. június 30-ig egyáltalán nem könyvelték le a tagok egyéni számláira azok tagdíjait.

@csikknorisz: Még mindig jobb megoldásnak tartod?? Egyáltalán nincs kidolgozva a nyugdíjfizetések rendszere!!!! Tudod mennyi nyugdíjat fogsz kapni onnan ember???
Ha bárki bármilyen számot mond akkor hazudik!! Ugyancsak tavaly kérte be a nyugdípénztáraktól a PSZÁF a nyugdíjmatematikai algoritmusaikat és életkortábláikat.
Nincs!!Érted? Nincs ilyen egyiknek sem. A jogszabály a megalapításkor ugyanis arra a türelmi időre épített, hogy van 10 év a kidolgozásra. Jövőre van ahol már fizetni kellene!!!
luciferi
@Csubaka: '. A jogszabály a megalapításkor ugyanis arra a türelmi időre épített, hogy van 10 év a kidolgozásra."
Liheg a guglim, annyit kergettem ezt a témát a neten, de nem találtam. Hol láttál ilyet?
Csubaka
@luciferi: A parlament törvénytárában megtalálható pdf. formátumban 2009 decemberben tárgyalták-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.