Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - október havi hiánya 43,6 milliárd forint volt. Így az első tízhavi hiány 1132,7 milliárd forint, ami az éves cél 131 százaléka.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: marlin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
@luciferi: "Ezek" még nem vették észre, hogy áprilistól ők vannak kormányon!! Ami még ijesztőbbé teszi az egészet, az az "önkormányzatok nélkül"!!!
dr. prédikátor
Én ezt nem értem!Hogy lehet az hogy egy ilyen szuperul működő rablókormány deficites legyen!Akkor hogy is van ez???
Atomqkac azaz EbUraFakó
Hát, ha egyre nagyobb, akkor le lehet kopni a mg.nyp-ról, mert ha azt is ellopják, akkor már semmi nem marad. Felkel a nép és az urak palotáit porig rontja.....tán nem kéne megvárni!
KöBüKi
Nem vagyok meglepődve! -a mnyp tőkéje is azért kell mert a slepp visz mindent és valamiből adósságot is kell törleszteni,meg az ujabb adósság felvételéig a nyugdijakat is fizetni kell.
szaboria
@Atomqkac: @KöBüKi: Ma Matolcsy ki is jelentette megszüntetik.Lesz állami és lesz önkéntes.Az állam nem vállal garanciát.Tehát itt a nagy átverés mert nagy lábon élnek és nem tudják pótolni a hiányt csak a lenyúlásokkal.Lásd a vörösiszapba befizetett pénzek is elfognak úszni.
nyanya001
Matolcsy most nyomja a sódert az M1 TVn
KöBüKi
@szaboria: Matolcsy egy fütyiszes disznó!
A mnyp.tagok pénzét erővel el fogják venni.
A feltevésed hibás,mert már elvették az iszapkárosultak pénzét,bár megigérték a teljes kártalanitást.-csak azt tudnám miért kellett ehhez Brüsszelig menni.!
marlin
Ráfagyhatna a képükre a mosoly amiért meglopták és folyamatosan meglopják a zembereket!!
Belepusztulhatnának a jólétbe, mint a sok meglopott nyugdíjas, árvíz-, és vörösiszap károsult!!.
luciferi
@marlin: és akkor még elfelejtkeztél az árvizesekről!! Még ott sincsenek rendezve a dolgok!!! Fel nem fogom, miért vannak ilyen csendben..............

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.