A válságadókat a nagyvállalkozó úgy értékelte, hogy azok bevezetése a "kisebbik rossz". "A 350-400 forintos euró mélyszegénységbe taszítaná az ország lakosságának 60 százalékát". Vége van annak, amikor minden magyar "hitelből vacsorázott", kölcsönből nem lehet jóléti rendszert építeni, csak munkából - tette hozzá.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Kedves " ágálók" nem árt odafigyelni, ezekre a mondatokra! Gúzsban táncol ez a kormány, de legalább táncikál! Ezt a dicső szarszervezeteknek sem ártana figyelembe venni, ne most akarják milliomossá tenni a munkavállalókat. Amikor az előző kormány megtetézte a korábbi eladósodottságunkat, és milliárdok ezreit herdálta, akkor nem álltak a sarkukra, még csak fejcsóválás sem volt. Netán a milliárdokból az ő számláikon is landolt néhány? Meg kellene nézni hozott-e valamit a konyhára szakszervezetéknél az elmúlt 8 év!
coyote3
@furfang: Milliárdok ezrei? Tudod az mennyi? Ezért csodálom én a fidesz propagandáját. Képes a nyilvánvaló hülyeséget a zemberei szájába adni. És ami még csodálni (vagy inkább csodálkozni) való, hogy ezek a zemberek el is hiszik ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.