A CIKK ÚJABB BIZONYSÁGA ANNAK, HOGY ÉS AHOGY A NEM-KORMÁNYMÉDIA IGAZODIK!! Nem tetszett a kormány politikája, nem értett egyet annak intézkedéseivel, fogta magát és lepuffantotta a miniszterelnököt. Nem hollywoodi filmkockákról van szó, nem Amerikában vagy valamely törzsi viszályok uralta afrikai országban történt, hanem itt a szomszédban, a Mária Valéria híd túloldalán.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A derék nepszava.hu aggódik,

legalább is az egyik fírkásza azon kesereg, hogy: „csak remélni tudjuk, hogy idehaza nem kattan be egyetlen békés nagypapa sem.”

ad nepszava.hu: „Gyilkos szavak”
Hogyan??? „békés nagypapa”??? „Csendes, „jóravaló” öregúr”, vagy „Nem állt pszichiátriai kezelés alatt, erőszakellenes ligát alapított és gyakran emelte fel a szavát mindenféle agresszió ellen.”?
Ez már vezestik Orbán balodali hazugságához!!
Ami pedig az idehazát illeti; meg kell jegyezzem, hogy a mi Katinkánknak nem e bicskei pedofil ügy volt a első kegyelmezési botránya!
S az is sokat elmond, hogy ahogy a Párt főpolgi-bohóca undorodik a valódinak vélt politikai ellenfelétől! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.