Nyolc honatya kivételével elutasították a Fidesz képviselői azt a törvénymódosítást, ami lehetővé tette volna, hogy az Olaszliszkán meglincselt Szögi Lajos családja megkapja a nekik megítélt 46 millió forint kártérítést.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trix
Ez nagyon szemét húzás volt a fidesz részéről!!! Ezekbe egy csepp emberség sem szorult.....biztos kell a sok segélyre.....szégyen gyalázat!!!
marlin
Szögi tanár úr egy hiteles konzervatív ember volt!!
Ha ö is a "hugyosok" kategóriába tartozott volna biztos legalább három jogcímen kapott volna a Fidesztől család kártérítést!!
Hajrá magyarok!!
dr. prédikátor
Nemzetvesztő,hazaáruló fütymáresz szavazók ! nem ég le a pofátokról a bőr??!!Van pofátok kiállni az emberek elé??nem süllyedtek el szégyenetekben??A cigus fecalicus vezéretek seggét lehet továb b fényesre nyalni?De remélem ti is sorra kerültök!!
Zsoel
Ezúttal meglepően nagy az egyetértés a hozzászólók között.
De én is csak csatlakozni tudok az általános hangulathoz. A 215 nemmel szavazó képviselő(?) mélységesen szégyellheti magát. Megérdemelnék, hogy őket is kirángassa a kocsijukból és összeverje egy ilyen emberalatti banda! Majd megnézném, hogy akkor is sajnálnák-ezt a kártérítést (amely bizonyos álomfizetésekhez, juttatásokhoz, végkielégítésekhez képest nem is olyan kiemelkedően nagy...) olyan emberektől, akik ilyen vadállatok miatt nemcsak hogy elveszítették a családfőt és -fenntartót, de soha az életben be nem gyógyuló lelki sérüléseket szereztek!
szaboria
Ilyen kor miért nem szólal meg legalább egy fideszes fan. garella@ hol vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.