A dohányárut rendkívüli biztonsági intézkedések mellett szállították a Fővárosi Hulladékégetőbe szerda délelőtt. Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának szóvivője elmondta: az elmúlt időszakban 390 ezer karton cigarettát foglaltak le a nyomozók az országban. Nagyobb részét az ukrán határ közelében, de sok került elő a határtól távolabb, különböző raktárakból is. A törvény szerint a lefoglalt dohányárut a bírósági eljárás lezárta után kötelező megsemmisíteni

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Csizmás Kond: Be vele a dohánynagykerbe zárjegyezés után a pénz pedig..........................................................................................számtalan jó helye lenne.!!!!!!!
Csizmás Kond
@KöBüKi: Akkor is üzérkedés, mert ez a törvény.
A dohányért kibontani pedig nem éri meg.
KöBüKi
@Csizmás Kond: Magasan a legtöbb hülye törvény Mo-n van.!!!
Csizmás Kond
@KöBüKi: Ez mindenütt így van, csal máshol az ilyent nem közlik minden újságban, hanem egyből a tűzre teszik.
csikknorisz
A VPOP akkor most dohanyzo munkatarsakat keres a lefoglalt aru megsemmisitesere? :)
qxy
Ugyan már. Amikor jártak a szerbek Szegedre mert minden olcsóbb volt.Vitték a húst mint állat. A határon meg vették el .Két nagy hűtőláda volt. hetente kétszer ürítették.Ja én mentem érte. Mi semmisítettük meg.Pulyka mell, csirkemell, szalámi, füst. fehérpecsenye,stb stb.Úgy spóroltnk, hogy húst hússal ettünk mert Ingyen volt Szégyen de Tudod ki dobja ki! Ha meg nagyon sok volt, cseréltünk aki kiadta a húst szeszre és volta kollégáknak pia.Szerintem máshol is így semmisítik meg..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.