Annak ellenére, hogy az öregedő kontinensen létfontosságú az öngondoskodás, 2009-ben mindössze 202 dollárnak megfelelő összeget költöttünk élet- és nyugdíjbiztosításra, ami kevesebb, mint ötöde az európai átlagnak - hívta fel rá a figyelmet Molnos Dániel, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

matejapepich
Szerintem jobban kéne nyomulni a pénztáraknak, vagy tudatosítani kellene, hogy az első két éves befizetésed az ügynök jutaléka és a pt költsége!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Az se ártana, ha lenne miből.....abból az edényből, amiből mindig csak kivesznek, egyszer hopp, nem lesz mit kivenni! Néha vissza is kellene valamit forgatni, mert ha egyszer minden elfogy, akkor lehet menni világgá! Új népeket keresni, akiket csontig le lehet rabolni!
matejapepich
Érzelmes vagy! Van-e életbiztosításod? Éves 400 000 15-20 évre nekem jó lenne, kapnék 600 ezret a zsebembe Te meg 15 év múlva?
Atomqkac azaz EbUraFakó
@matejapepich: te meg egy cinikus, senkiházi.....velem te biztos nem fogsz életbiztit kötni!
KöBüKi
@matejapepich: Édes fiam szamár vagy,nem vagy való tisztességes emberek közé!
Látom te is kiszöktél a Lipótról.Valaki fogjon már be és vigyen vissza.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.