„A hivatásuk eszmeiségét megcsúfoló jogászokkal” indokolta a kormányoldal korábban a zsebszerződésekkel szembeni fellépést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Szutyok Tomi csupa erkölcsi etikai kosszal van tele!
Schmitt, Novák is erkölcsileg bukott, Szutyok vétke nagyobb!!!
rücsü41
Az ügyvédi kör a bizonyítékok megtekintése után már megváltoztatta tegnapi álláspontját és lehetségesnek tartja hogy Sulyok Tamás közreműködött a termőföld külföldiek tulajdonába kerülése érdekében részt vett mint ügyvéd a szerződések elkészítésében, ami ha mára már nem is büntethető mert elévül, felveti azt, hogy az elnök úr nem feddhetetlen , nem makulátlan erkölcsű ember.Szerintem ha a bizonyítékokat figyeljük nehezen képzelhető el, hogy egy ilyen nem tiszta ügyben több ügyvéd járjon el.A szokás az volt hogy az ilyen "sötét ügyeket" egy ügyvéd intézte, mert nem akarták nagy dobra veri, hogy itt a törvények kijátszására szövetkeztek emberek, és a szerződések jelentős részét Sulyok Tamás ellenjegyezte. Azt nem lehet semmilyen úton igazolni, hogy az ember feddhetetlen , s ezért ha nem lehet vizsgálnia bíróságnak az ügyet abból csak Sulyok Tamás és az őt jelölő FIDESZ kerülhet ki vesztesként!Úgy hogy az elnök úron marad az,hogy bűncselekményt követhetett el, mert ennek már az ellenkezőjét sem lehet bebizonyítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.