Úgy érzi, párhuzam van az 1933-as németországi és a mostani magyar események között.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: farkas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
A weimarizálódást én is mondom már 2 éve legalább. Ezt szülte az anarchia és a szegénység (ugyanígy világválság volt)- vágyat egy rendcsináló után.
Dr. Akula
@farkas: és ki a rendcsináló? Ha ezeket a dolgokat Fletóék lépték volna meg, a fidesz véresen habzó pofával komcsizott volna! Ennek dacára megtették ők!
Akkor most hogy is van ez, elvtárs?
farkas
@macko58: Ez még nem az igazi "rendcsinálás". Tudod, a szegénység megöli a demokráciát. Amikor olyan szintre süllyednek az emberek, mint a nagy világválság idején, akkor jön az igazi rendcsináló. Te tudsz mondani szegény demokratikus országot? Előre mondom, én nem tudok.
farkas
Boldog Karácsonyt Mindenkinek. Én is intézem az enyém. Üdv.
Dr. Akula
@farkas: válaszoltál, de nem a kérdésemre!

Boldog Karácsonyt!
farkas
@macko58: Te sem válaszoltál az én kérdésemre. Különben válaszoltam. 1. a ki is a rendcsináló kérdésre: mondtam, még nem ezek az igaziak, csak kezdők.
2.: Most hogy is van ez elvtárs-ra mondtam, hogy mikor jön el az igazi rendcsináló elhívásának ideje és kérdeztelek a szegény demokratikus országokról. Telve a szívem még a Karácsonnyal, ne haragudj, ma nem haraplak meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.