Az olaszországi és magyarországi belpolitikai helyzet hasonlóságáról értekezik szerdai kommentárjában a Der Standard.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Akula
@ingyombingyom: pónin......! Fehér pónin!:)))
Dr.luigilongo60
Utalások már többször is elhangzottak e témában de most nagyon velősen megfogalmazták, mit is akar ez az idióta.
csutak
@luigilongo60: Alkotmányozó nemzetgyűléseznek!
Ki a lófasz hatalmazta fel erre őket?
Mert ha a választási programjuk ezt nem tartalmazta, akkor remélem lesz olyan önfeláldozó beteg (rákos) honfitársunk, aki ezt a szellemi csökevényt kiirtja!
Utálom az erőszakot, de ahogy a rákos sejteket is radiológiai és kemoterápiával írtják, őket is így kellene "megoldani!"
coyote3
Most még csak light. De az idő haladtával és a hallgatásunk miatt lesz ez rosszabb is.
Csizmás Kond
Nem kell sírni, a Horthy korszak után is jött egy Szálasi féle és megmentette azokat akiknek nem tetszett az előző rendszer.....most is jöhet egy olyan és akkor majd örvendhettek.
farkas
Nem tudom minek ez a para! Akkor meg kellett voilna tiltani az alkotmányban, hogy 2/3-os győzelmet lehessen aratni választásokon és kész. Mondjuk max. 40%-t érhet el egy párt és csak koalícióban kormányozhat.- Kivéve a MASZOP, mert az kisebbségben is teljes jogú lenne, mert "szakemberek". No, ha már így alakult a 2/3-dal, akkor meg az a jogszerű, ha nem fenekednek, fröcskölnek, hányják-vetik magukat, kínlódnak, lázítanak és káromkodnak ezzel egyet nem értő polgártársak, hanem befogják bagolylesőjüket, okos építő megjegyzésejket tesznek a többség javára.
Csizmás Kond
A legérdekesebb az egészben, hogy azok a személyek akik a nyugat ellen ágáltak egész életükben úgy politikai mint meggyőződési és dogmatikai alapon, most csak azok kritikáit hangoztassák.
....kétkulacsosok.
Don Quijote
@farkas: mint ahogy az előző nyolc évben is, csendben várta az ellenzék a következő választást.
Valami illegitim kormány,meg vekker, zavargások, kivonulás,hazugozás,MTV felgyújtás stb,stb ugye ezek voltak akik befogták a (bagoly?????) lepénylesőjüket és okos építő megjegyzéseket tettek a többség javára:DDDD
farkas
Volt Gyurcsi hazugság, gumilövés, lovasroham, letartóztatások. A szinházból is elkéstem egyszer miatta... Egyebekben vigyázni kell, nehogy uszítás, vagy lázítás legyen a dolog vége- nézz utána!
farkas
@Don Quijote: Nem is privatizálták a pénzeket. Szerintem jó ötlet volt, én is visszalépek az államiba. Eddig mindig bukta volt a hozamokkal.
Don Quijote
@farkas: vagy hogy is van hogy a nők 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehetnek??

Fidesz garancia: nyugdíj nőknek 40 év munka után! by Heti Nyálas....
Csizmás Kond
@Don Quijote: Ha betiltják az valótlanságot állító pletykalapokat, miből fogsz csemegézni ?
Don Quijote
@farkas: igaz ,privatizálni rosszabb mint elvenni:DD Bár privatizálást én nem hallottam sehol,ez olyan fütyeszes ilyesztgetés volt inkább:DD
Don Quijote
@Csizmás Kond: Akkor ti is szarba lesztek, nem lesz MH, meg Helyi Théma stb,stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.