Azt állítja Orbán Viktor, hogy Magyarországot a médiatörvény miatt nagyon komoly támadás érte.

Forrás: 168 óra
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kesely
Vektorunk az állam vagyis Magyarország. Maximum őt támadták, de már most ránk akar kenni mindent a kis mocsok.
silber13
De ő megvédett minket! "megvédem a népemet....." Mit is mond ez a mini pigmeus!?
coyote3
@silber13: Egyszerűen csak gyáván elbújt volna mögénk, nép mögé ezzel a kijelentésével. Machiavelli könyvében olvastam ilyet. Kifele rossz az üzenete, de a támogatók kajálják istenesen. és neki ez a lényeg. Vekker nem bír kibújni a harcos szerepéből.
dr. prédikátor
Szófosó zselés prütyike ! magyarázd már el a fönöködnek,mivel te vagy a szófósó,hogy nem a magyar népet,és nem az országot marasztalták el hanem személyesen Ormányos cigus fecalicust.Jó volna már felébrednetek!Ne bujjatok a nép mögé.Mert rólunk ,a népről,semmi elmarasztaló itéletet nem fogalmaztak meg.Felfogja Orbán "úr"???Ha nem akkor halgassa ujra a videót.
silber13
@Coyote3: igazad lehet, hiszen Orbán Vackor kedvenc népének, a dakotáknak a sok-sok bölcsesség között van olyasmi, hogy " mindíg a leghátsó harcos csatakiáltása a leghangosabb!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.